Nr Użytkownika: 3523 Dołączył: 25 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: Świdnica
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-31, 22:41 radex | Admin
Cześć mam na imię : Radosław
Pochodzę z : Świdnicy
Mieszkam aktualnie w : Świdnicy
Urodziłem się : 28/10/1994
Czyli mam lat : prawie 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok 1/6/23
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : czesto gram na JB a niema adminow a ludzie robia Free Kille albo niema nikogo w ct a pelno tt
Byłem już adminem na serverach : DR, 4FUN, FFA (aktualnie)
Poświęcam dziennie grze : 1-3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : znam sie na adminowaniu adminowalem dwa serwery a teraz jeszcze jeden
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem spokojnym, cierpliwym graczem ktory zna AMXX i nie krzycze przez mikrofon jak jakis troll tylko normalnie mowie ludzie mnie lubia (to na tyle jak narazie ;) )
Dla innych graczy jestem : Mysle ze troche znany i lubiany
Chcialbym zostac na JB adminem poniewaz nie zawsze jest admin a ludzie nieznaja zasad i ludzia sie odechccewa grac. Moium minusem jest to ze malo mam dni na forum, postow i moj wiek. Jezeli sie nie dostane zrozumie to ze sie nie nadaje nie obraze sie na ludzi ktorzy powiedza NIE ja taki nie jestem wiec prosze smialo mowic TAK/NIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum