Nr Użytkownika: 3355 Dołączył: 03 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 17 Skąd: Świerklany
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-30, 21:44 Ra_v admin
Cześć mam na imię : Rafał
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Rybniku
Urodziłem się : 19.01.1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok 4 lata
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem bo : wkurza mnie jak ktoś spamuje albo buguje pułapki
Byłem już adminem na serverach : Tak
Poświęcam dziennie grze : praktycznie cały dzień
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : siedze prawie caly dzień na dr
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miłą i sprawiedliwą osobą
Dla innych graczy jestem : raczej miły
O boże czy ktoś Cię zna na forum? Nie? też tak myślę
Obowiązki na serwerze są równie ważne jak i te na forum tudzież na www.fpsproject.com
Wiec jeśli już są chęci na @ to pokazać się na forum, napisać coś sensownego, po prostu dać się poznać !
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Rav moim zdaniem wogle nie nadajesz się na adma bugujesz i przeklinasz wyzywasz i jeszcze masz żal za to że ktoś cie zbanuje jeżeli łamiesz zasady.
Jak masz pilnować aby inni przeszczegali zasad jak sam tego nie robisz.
Godlo i Szymon namówił was rav abyście głosowali ?
Pewnie tak
Wielkie NIE!
RaV na dodatek dostałeś ogólnie na dr 23 bany
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-08-31, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
Rav moim zdaniem wogle nie nadajesz się na adma bugujesz i przeklinasz wyzywasz i jeszcze masz żal za to że ktoś cie zbanuje jeżeli łamiesz zasady.
Jak masz pilnować aby inni przeszczegali zasad jak sam tego nie robisz.
Wielkie NIE!
Pewnie że nie:) Najchętniej to bym Cie zgagował na 100000000 min .
Po 1 kultura
Po 2 regulamin serva , bugowanie etc.
Po 3 wkurzasz wszystkich na około i jeszcze dalej :) Czasami mam takie moment że chce Ci perma dać , ale się powstrzymuje:]
Pewnie że nie:) Najchętniej to bym Cie zgagował na 100000000 min .
Po 1 kultura
Po 2 regulamin serva , bugowanie etc.
Po 3 wkurzasz wszystkich na około i jeszcze dalej :) Czasami mam takie moment że chce Ci perma dać , ale się powstrzymuje:]
Przecież Ra_v jest w porządku :P. Dużo gra, a że gada przez mikro to bardzo dobrze. To raczej z Tobą jest coś nie tak, że chcesz go gagować. Gaguje się spamerów, np. takich co ciągle mają focha :D. Oczywiście jestem na tak.
//Tarori
Czy tylko ze mną coś nie tak ? Czy może odwrotnie? hymm? Zobacz na wynik ankiety , sama mówi przez siebie:)
//Chmielu
Jak wbijam na serw pod fake i widze co on robi to aż chce mu się strzelić perma...
hahah to mnie rozwaliło.Mati może jedynie dla ciebie jest miły ale innych tak denerwuje ze nie da sie wytrzymac,ile razy osoby wychodzily z serva przez niego,takich adminow nie potrzeba nam tu.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum