Nr Użytkownika: 3887 Dołączył: 19 Paź 2009 Posty: 275 Ustrzelił 11 fragów Skąd: czy z kąd ?
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-08, 23:55 pYthon | Admin :D
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Torunia
Mieszkam aktualnie w : Toruniu
Urodziłem się : 01.05.1992r.
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około 3,5 - 4 l. nie pamiętam dokładnie ;d
Gram na (steam/nosteam) : steam od maja 08 ;d
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chce pilnować porządku na serwerze i przyczynić się do rozwoju "nowego" fpsu :D
Byłem już adminem na serverach : ZM/DIABLO/WAR3 tutaj :D + klanowy +aim/awp na efrags.pl + cos tam jeszcze było ;D
Poświęcam dziennie grze : od 15 jestem do północy czyli jakieś 6-8h ;] w weekendy trochę mniej.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem doświadczony w tym sprawach :D Ogarniam amxa. Bardzo dobrze wykonuje przykazane mi obowiązki, spełniam zadania i wszelkie polecenia. Chętnie pomagam innym.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem cierpliwy, koleżeński, bezstronny, opanowany, miły.
Dla innych graczy jestem : Botem, plackiem xd, zamykaczem i co najważniejsze dla niektórych cziterem :D
Steam ID: STEAM_0:0:19796290, smiley0105
Posiadasz rodzeństwo?: Mhm ^^
+ coś od siebie
Co niektórzy znają mnie bardzo długo i dobrze zapamiętali moją przeszłość, która nie byla najlepszym okresem ale się zmieniła. Mam nadzieje ze większość z was woli mnie takiego jakim teraz jestem i nie przeszkadza im to co było kiedyś. Chciałbym poznać wasze opinie na mój temat i proszę nie pisanie postów typu: "wiedziałem ze złoży" etc. bo wiem co tam pisaliście ;P
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)
//dante
twojego posta akurat przewidzialem ;] nie znasz mnie bo nigdy ze mna nie grales :) tyle ci powiem,
Ostatnio zmieniony przez no cRy :* 2010-02-09, 00:23, w całości zmieniany 2 razy
Chcesz admina? Idź sobie na wh pograj lepiej, żeby znowu screeny z esp wrzucić.
Miałeś @ i na wh wpadłeś. Nie masz drugiej szansy.
Podanie odrzucone.
@MAXI
Jak to możliwe że na 4 kontach składałeś podanie o admina i za każdym razem masz inne imię haha :)
@Dante
Rozdwojenie jaźni ;) Proponuję wizytę u specjalisty.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-02-09, 22:23, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum