O ile się nie mylę to można takie coś zrobić ale i tak jest to trochę nie fair wobec graczy którzy wbijaj lvl w normalny sposób a nie nabijają po 10 lvl na każdej i życzą se przelania expa na jedną klasa. Nie ładnie i nie FairPlay :/ Ale to tak moim zdaniem
Ostatnio zmieniony przez SMG 2009-07-17, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
SMG masz rację to jest nie FairPlay ale jeżeli ktoś nabił sobie na 1 postaci np : 45 lvl na barbarzyńcy i chce to przelać sobie na zabójcę to już jest coś innego bo nabił tylko lvl na 1 postaci i chcę ja przenieś na 2 wiec jeżeli nie nabijał na każdej tylko na 1 i chce na inną przelać moim zdaniem jest ok
Z tego wynika tylko to że dzięki tej nowej wersji każda z postaci ma osobny lvl. :D i nie sądzę by któryś z @ był w stanie "przelać" expa no bo jest to niemorale wobec innych
Ostatnio zmieniony przez SMG 2009-07-18, 01:36, w całości zmieniany 1 raz
to moze kazdy sobie zacznie wbijac po 5 lvli na kazdej profesji i przelewac na jedna ... troche bez sensu to by bylo i administracja by chyba oszalala jakby 15 osob chcialo przeniesc lvl z jednej profesji na druga
Jak wy mowicie ze wbic sobie po 10 lvl na kazda klasa i bedziesz koks. Tak nie bedzie bo sie przeleje tylko exp czyli bedziesz mial z 20 lvl moze. Zapytalem sie czy mozliwe bylo by przelanie expa bo gralem nekro, ale bede gral paladynem to mi sie nie chche expci ponownie
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum