Nr Użytkownika: 5135 Dołączył: 29 Maj 2010 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: alex city
Post numer: #1Wysłany: 2010-08-05, 23:14 Pytanie odnośnie serwera.
Witam wszystkich. Mam pytanie do H@ lub stałych graczy serwera. Ponieważ poszukuje pewnego serwera na którym grałem ponad rok temu robiłem reinstal Counter Strike'a i od tamtej pory nie mam ip do tego serwera. Otóż miałem ip serwera który jest bardzo podobny do tego być może to ten. I chciałem się upewnić, być może chociaż po tym co pamiętam że na tym serwie, którego szukam grały tam osoby o nickach "Zgrywus, DJ BANGO, Gram na myszce od laptopa" itp. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie. Powtarzam odpowiedź na to pytanie powinni znać stali gracze. Ponieważ te nicki, które podałem powyżej mieli ludzie którzy byli adminami i grałem z nimi ponad rok temu a to dosyć dawno. Jeżeli nie zna ich nikt bądź jest ktoś pewien że nikt o takich nickach nie grał na waszym serwie to z góry przepraszam bądź może to nie ten serwer.
PS
Proszę o w miarę szybą odpowiesz z góry dziękuję : )
Gram na myszce od laptopa nie adminował tu... ale grał. Pozostali, o których wspomniałeś też grali.
Wygląda na to, że dobrze trafiłeś. Podaj swój nick to może i ja Ciebie skojarzę ;). Pozdro.
Gram na myszce od laptopa nie adminował tu... ale grał. Pozostali, o których wspomniałeś też grali.
Wygląda na to, że dobrze trafiłeś. Podaj swój nick to może i ja Ciebie skojarzę ;). Pozdro.
Popieram podaj nick w cs'a to cie może ktoś skojarzy :)
Gieniu, Oj stałym graczem byłeś, ale za to bot jakich mało :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie no tak dokładnie to nie pamiętam możliwe że nie miał ale pamiętam że grał na tym serwie. Możesz mi napisać co tak dokładnie się z tym serwerem stało? Czy działa jeszcze? Jeżeli działa to proszę bardzo o ip. ; ]
Były kłopoty z firmami hostingującymi i cała sieć się posypała, potem były ambitne plany postawienia jej od nowa. Było przez pewien czas 9 serwerów, ale niestety znów się nie ułożyło, tym razem powodem był brak graczy, zaangażowania administracji (i obstawiam, że brak pieniędzy na taką ilość serwów również). Obecnie zakłada się ponowne odbudowanie sieci, tym razem w inny sposób i... zresztą, poczytaj tematy na forum. O rekatywacji jest ich dużo. Serwer, na którym grałeś to zapewne BF2, przez długi czas to na nim skupiało się najwięcej graczy spośród wszystkich serwerów FPSu, ale niestety, jakiś czas temu już odszedł w niebyt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum