Post numer: #1Wysłany: 2008-03-14, 22:33 Puusto!!:D
A więc zauważyłem że odkąd jest server HS Nikt na nim nie gra zupełnie nikt...
no moze czasem wejdzie 2/3 osoby ale to jest max.
I zastanawiam sie czy on wogule jest przydatny;/... Może by zmienić z HS na Gungame Albo inny typ (zalezy od graczy) ... Albo wogule całkiem zlikwidować..
Bo poco serv ma stać pusty...
FFA Przeważnie jest pełne.. a 4FUN czasem sie zapełnia ale przeważnie spokojnie można grać .
no chyba sobie jaja robisz ostatnio grałem z 6 osobami na hs
a na ffa jest full bo serwerek już dość długo stoi
zobaczymy czy hs będzie po 2 latach stał dalej pusty ..
nie wiem coś ty myślał ze serwer po 2 dniach będzie non stop pełny ..
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
Dzieki paczeK
Zrobie Bannery, usserbary itp to zrobimy reklamę na szerszą skalę.
Jako że mam współpracę z serwisem http://board.konter-strajk.pl/ w www.nonsteam.pl puści się mailing itp :)
Dzięki za zaangażowanie.
Btw. jak reklamujecie TAU to 3 serwery na raz ;)
Dzięki jeszcze raz i pozdro
Mianowicie: wg mnie jest za dużo slotów, na hs mod'a i to jak są mapy aim_ wg mnie maksymalna liczba slotów to 16. Weźmy mapę aim_map, 10on10, dla mnie to zdecydowanie za dużo. Nie wiem, jakie jest wasze zdanie na ten temat, no ale każdy serwer HS ma mniej slotów.
Cu.
Ostatnio zmieniony przez paczeK 2008-03-15, 11:09, w całości zmieniany 2 razy
Można dodać restrykcje do map.
Albo zmniejszyć liczbę slotów na serwerze.
Chodź jest wiele map typu AIM które są na prawdę duże i 10 on 10 to zupełnie normalna liczba graczy.
Właśnie wszedłem pierwszy raz szczerze mówiąc na HS i tak średnio. Jest dużo do poprawy! Mniej slotów ( bardzo ciekawa sprawa to jak wspomniałeś restrykcja dla map ), sv_alltalk 1, mp_freezetime 0, rank, top15 i powywalać jakieś zbędne pluginy typu endroundsound, od takich 'bajerów' mamy przecież FFA i FUN. Na HS modzie potrzebne jest zaledwie parę pluginów, bo inaczej jest strasznie 'low fps'. To moje zdanie, nie wiem czy inni mnie poprą, ale dla mnie to konieczność prawdę mówiąc. No i jeszcze przydałby się plugin ClientChecker wymuszający interp oraz rate'y. Coś mi przyjdzie na myśl, to na pewno dam znać, bo prawdę mówiąc troszkę dziwnie się gra, bardzo tnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum