Od pojawienia się sXe 4.8 serwery opustoszały. FFA i HS nie działają a na 4fun średnio gra 3-5 osób w porywach do 8. Gdzie się podziali gracze tau? Na forum 290 osób zarejestrowanych a na serwerach nie ma kto grać. Reklamowanie słabo idzie. Pasmo nieszczęść. Postarajmy się troche w reklamowaniu TAU. pzdr
moja propozycja HLGuard kiedyś ffa miało 32 sloty i serwer stal pełny a teraz 20 slotów nie idzie zapełnić ..
co do sxe jak wyjdzie 4,9 to nawet już cs a nie odpalę ..
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
jestem ZA pomyslem Locka serwery bez sxe są non stop pełne,przykladem jest powstaly kilka tygodni temu serw (cs browarek)a teraz jest non stop full dostac sie nie da a istnieje o kilka pokolen mniej od TAU,..
nie wiem jak dziala to na H,moze czasem bedzie trzeba wejsc na specta ale mysle ze wiekszym + jest ilosc osob i dobra zabawa
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-04-12, 13:53, w całości zmieniany 2 razy
Moge posiedziec od czasu do czasu na spekcie stare czasy mi sie przypomna;d a jesli ma byc wiecej graczy dzieki temu to tym bardziej:] mozna zrobic probe przy okazji mlodzi admini zobacza co to prawdziwa praca @^^
Ludzi z TAU jak zwykle wszystko z mega przyśpieszeniem robią więc z FFA mamy problem jeszcze pewnie na minimum 3-5 dni :/
Niestety Systemów Unixowych aż tak dobrze nie znam żeby samemu się tym zająć.
Co do HS mode serwera, administratorzy reconnectu wysłali mailing że problem powinien być dziś w nocy rozwiązany ( oby to " powinien " było bardziej winien niż po ) ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum