Post numer: #1Wysłany: 2009-11-30, 14:57 PS2 JAK NOWKA!
mam do sprzedania ps2 bardzo dobry stan! karta pamieci 2xpady wszystko jest i oczywiscie gry orginalne mam ich chyba z 20 nie wiem wiecej informacji na gg 2498229 i nie jest przerobina. wyglada tak: http://2.bp.blogspot.com/..._Y/s400/PS2.jpg
wiecej informacji na gg 2498229 dla tego dalem tutaj kontakt:) a te zdjecie jest tylko dla tego zeby zobaczyc ze tak wyglada a nie zadna slim czy ta wielka.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Podaj :
Model Konsoli, jej zdjęcie rzeczywiste przede wszystkim w raz z wszystkimi innymi dodatkami, oraz wpisz tu kompletną listę gier jakie sprzedajesz razem z konsolą.
Pady są oryginalne, karta pamięci też?
Bo jak podróby to wywal na śmietnik, bo w kwestii jakości nic oryginałom nie dorówna.
Za cały komplet zgarniesz sądze 300-400 zł.
I wystaw aukcję na allegro, ewentualnie podasz później link do aukcji tu na forum. Tam masz zabezpieczenie w postaci prawnej w razie problemów.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-12-01, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum