Nr Użytkownika: 3203 Wiek: 20 Dołączył: 17 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 59 Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-01, 14:59 Przywrócenie Tematu
Witam serdecznie :P
Mam małą prośbę o przywrócenie tematu: "Bryndza :P na prezydenta to znaczy na|Admina :]", temat został przesunięty do działu "Archiwum Forum" z powodu krótkiego uczestniczenia na forum... Warunek powrotu do tematu został w 100% spełniony, cytuje konto musi posiadać minimalny staż 2 tygodnie...
A oto cytat z wiadomości nadesłanej od Obsługi Forum:
Napisany przez Ciebie temat: "Bryndza :P na prezydenta to znaczy na|Admina :]" w forum: "Prośby o Admina" został przesunięty do forum: "Archiwum Forum" Link do tematu: Click
Myślałem iż to wiechu przesunął temat do Archiwum, ponieważ zamkną temacik... Napisałem do niego na PW lecz nie odpisał...
Proszę o przywrócenie tematu "Bryndza :P na prezydenta to znaczy na|Admina :]" do działu "Prośby o Admina" na Diablo2 oto link do tematu: Click
Przepraszam, iż umieścił temat właśnie w tym dziale, ale inne działy mi do tego wątku nie pasowały :P
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-08-01, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
Ale on był tylko chwilowo zamknięty... aż mój czas na forum dobije do 2 tygodni... tak ja to zrozumiałem...
Z biegiem 2 tygodni temat miał być przywrócony...
Ale jeśli "rada wyższych" tak chce to mogę skopiować temat i założyć nowy, mi to bez różnicy (kilka sekund roboty), lecz nie chcę później głośnych pretensji o niepotrzebny spam...
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-08-01, 15:08, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum