Nr Użytkownika: 780 Wiek: 18 Dołączył: 02 Gru 2008 Tematy: 0 Posty: 7 Skąd: Od kumpli
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-03, 22:16 Prośba Złozona O Admina
Cześć mam na imię :Mateusz.
Pochodzę z :Polski Bielska Białej.
Mieszkam aktualnie w :Angli.
Urodziłem się :1993 3 lipca.
Czyli mam lat :15.
Gram w Counter-Strike :2 Lata I 1 Miesiąc.
Gram na :NonSteam Ale Mam Zamiar Kupic Steam Ale Za Koło 3 Miesięcy.
Chcę zostać adminem bo :Znam Bardzo Dobrze AMX I Nie Lubie Jak Ktoś Gra Na Czitach Wiec Lubie Dawać Bany Cziterą.
Byłem już adminem na serverach :Na 3 Serverach Kiedyś Na Serverze FFA I Pokemodzie I Na TP.
Poświęcam dziennie grze :Koło 5 Godzin A W Weekendy Koło 8 Godzin
Jestem pewien :Ze Będę Się Starał Być Na Serverze Przez Cały Czas Co Będę W Domu.
O sobie mogę powiedzieć, że :Gram W Rożne Gry Np.Metin2,Cs 1.6,Cs Surce Lubie Zwierzęta Zajmuje Się Komputerami I Czasami Ide Na Dwór I Czasami Żeby Poprawić Swój Polski Język Czytam Książki.
Dla innych graczy jestem :Dla Niektórych Wzorem I Dla Każdego Przyjacielem I Oni Dla Mnie Tez Są Przyjacielami.
Lubie Z Servera DiabloMod:Rafi,Rikku,Reda,Suskiego.
Znam Sie Dobrze Na DiabloModzie:Tak
AMX-Znam Dobrze
Mój Nick Jest Wymyślny Dzieki Mojemu Koledze Bo Zaczął Mnie Tak Przezywać
bosz... 2 post 2 podanie kocham to nie...
chlopcze pograj troche na serwie, poodwiedzaj forum, Nie Pisz Tak Juz Ci To Mowilem, zloz podanie za jakis czas a inaczej wszyscy patrzec na tobeda...
za darmo od reki tutaj adma niedostaniesz musisz sie troche udzielac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum