Prosze o zwiekszenie ilosci AKTYWNYCH adminow na serwerze FFA, bo ludzie nie moga spokojnie pograc, kiedy przez kilka godzin na serwie, w sobotnie popoludnie siedzi SH+AIM+WH, a adminow ni ma.
Ponad to, dodam, ze gram juz na serwerze kilka tygodni, a admini pokazuja sie ciagle ci sami 2-3, reszta najzwyczajniej nie gra.
A wiesz czemu? Bo są wakacje, i niektórzy mniej czasu spędzają przed cs, niektórzy wyjechali zbierac ogórki do Niemiec jak Furiel :D, inni mają robotę lub inne zajęcia. Admin to też człowiek, i nie może spędzać całego swojego czasu na serwerze.
Aha, ledwo wróciłem do domu, otworzyłem gg i zobaczyłem wiadomość od graczy o godzinie ok. 18:40, że na serwerze biega gość z multihackiem. Ja wiadomość odebrałem dopiero jak wróciłem, czyli o godzinie 19:15. Zresztą pewnie napisałeś post, zbluwersowany tą sytuacją.
Z mojej strony padło pytanie, czy ktoś raczył wejść na specta i zrobić mu demko? Oczywiście, że ... NIE!
Może wy jako gracze też zacznijcie myśleć! Szkoda, też, że nikt nie napisał na sb forum, o całej sytuacji.
Widzisz czita - spisz ip i kręć demko lub sprobuj napisac na sb.
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-07-11, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Dante popieram cie admin też człowiek i nie może być wiecznie na serwerze ja też nie mam czasu żeby być na serwerze zawsze a potem czemu cie nie było na serwerze bo koleś czitował a co my cyborgi jesteśmy?? kiedy możemy być to jesteśmy
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
!!!!!!
I TO JEST DO WSZYSTKICH ! BO CZASAMI TO CO ROBICIE....
a później...e poszedł sobie ale miał haxy daj mu bana miał ! na pewno miał! Dałeś bana?
A dowody masz? Bez nich bana nie będzie...
Sorry za kapsa.. .
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
tu w zupelnosci sie zgodzie z Dantem?? tak sie to odmienia :P i wiechem .. chociaz sam nie powiem ze czasami nie mam okazji nikogo nagrac bo poprostu lapie na multihacku .. pisze do kolegi on wchodzi i sam juz widzi co sie dzieje ... tak zeby nie bylo niedomowien ;) ... poza tym admin czat to dla mnie norma a nie zrzedzenie ze ktos ma wh albo cos .. :) no niby tylu dobrych graczy a sporo podstaw nie zna ;) :D zycie :)
ps. Camar :) 2 min po moim wejsciu wszedl Dante i to on go zbanowal :) wszyscy sie staraja o to zeby to wygladalo ladnie sprawnie i bezpiecznie :) ale ludzie to ludzie :) musza zyc .. nawet taki noLife jak Dantek :P
// Dante
Jeśli chcesz użyć mojego nicku w formie nadrzędnika, zrób to stosując zdrobniała formę czyli dancik. Tak jest łatwiej
//wiech
albo Dantu$ *
on lubi takien formy jak wszyscy homo ^^
____________________ There is no fate , but what we make !!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum