Zaproszone osoby: 1 Nr Użytkownika: 2560 Wiek: 19 Dołączył: 23 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 669 Skąd: Opolskie
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-26, 09:41 Prośba o powrót modułu HS...
Witam... W tym temacie chcę zaproponować powrót modułu HS z 3 powodów...
1. Serwer stoi pusty 20/7 na HS było chociaż kilku graczy....
2. Wczoraj udało mi się dopaść 4 graczy grających na tym serwerze, każdy z nich uważa, że HS lepszy...
3. To jest bez sensu grać na mapkach typu aim na module ffa...
Prosze o głosowanie w ankiecie...
Ostatnio zmieniony przez dEx 2009-07-26, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Też jestem za zmiana, ale może nie na HS. To może jeszcze jedno zwykłe FFa, w końcu te które jest ma dużą popularność może i 2 było by dobrym pomysłem?
Ja jestem za powrotem HS'a. Obok TP, FFA i 4Fun'a to był jeden w miarę normalny mod, nie jakieś warcrafty,zombie,diablo i inne cuda wianki (bez urazy oczywiście )Pograć FFA można na kilku serwerach tej sieci, a fajnie byłoby znowu poćwiczyć gdzieś same heady. Poza tym po zmianie modułu serwer stracił wielu stałych graczy, nie wiem czy ktoś jest w ogóle zadowolony z tego FFA/AIM...no może jakieś dzieci, które nie mogą wbić na FFA i tu przylatują walić fullauto . Ta prośba pewnie nie spotka się z większym odzewem, bo nowy mod jest krótko..mogę to zrozumieć, ale faktem jest że sytuacja serwera wcale się nie poprawiła. Zresztą o czym tu mówić/pisać skoro oprócz Natali, Nicka i Fistiego(kiedy jeszcze miał tam adma) ciężko było spotkać tam kogoś z władzą, a imho to właśnie dobrzy gracze=admini przyciągają ludzi na serwer.
Mój ideał: HS+mapki typu aim+parę standardowych, tak kiedyś było i serw stał 20/20 prawie ciągle.
Ostatnio zmieniony przez zdzisiek 2009-07-26, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Ja lubię mod Hs sam co jakiś czas wchodziłem i pograłem sobie Hs bardzo fajny mod można dobrze nauczyć zabijać tylko bania mi to np. dało dużo na diablo serwerze więcej częściej zabijam banią.
Nie only aim, ale czasami jakieś awp/podstawowe tak jak to było wcześniej. Wyobraźcie sobie serw 20/20 i same mapki aim o wielkości 1/4 przykładowego dusta- rzeźnia na maksa A z drugie strony serw 8/20 i taki dust- więcej biegania niż gry . Jak jest więcej ludzi to można zagrać jakąś większą mapkę (hs'y z awp wchodzą czasem świetnie ), a nie ktoś dostanie hs w pierwszych sekundach i się później patrzy jak inni grają... to zniechęca. I jak ma już powstać ten HS to niech admini(nie tylko HS'a) tam siedzą tak jak na początku. Przykładowo przychodzi pierwszy lepszy gracz, staż 6 miechów w cs'a, chce poćwiczyć.. a tu jakiś pro elo wali hs za hs'em... Od razu zaczynają się wyzwiska od aimow i wh, zwykły gracz nikomu nie przetłumaczy, że ktoś ma skilla ze stima , ale admin może. Jak to się nie zmieni, to możecie śmiało robić z FFA/AIM jakiegoś pokemoda czy inny shit...
PS. haha zróbcie sobie paintballa, miesiąca jarania się nowy modem ( zresztą tak było z HS), a później i tak każdy wróci tam gdzie mu się najbardziej podoba....ale kim ja tu jestem żeby mieć jakieś zdanie...
PS2. wooKie/nice* (z góry przepraszam za pomyłkę) chyba jednak dużo na HS nie grałeś... fullauto to walili goście parę rund, póki nie podpatrzyli lepszych graczy. Gram tam ostatnio pod przeróżnymi nickami, aż płakać się chce jak wejdzie jakieś zero, przykampi, walnie fullauto po nogach i cieszy jape. A tak btw po co się wypowiadają ludzie którzy tam godziny nie przegrali? nabijanie postów- w sumie to w Waszym stylu
I szkoda że Natala na wakacjach chyba bo by mnie pełną piersią poparła..
Moje zdanie jest takie - HS u nas na 20 slotów to za dużo bo sie conajmniej 50-80% slotów marnuje. Wogole zobaczcie sobie na innych sieciach serwerow gdzie maja kilka serwow i serw hs... w 80% przypadkach puściutki albo max 12 slotów i gra pare osób. Sponsor serwa, 4game to nie byle kto i zadnych problemow z pingiem na HS nigdy nie bylo i bardzo zal mi tego serwera. Ci co grali na poczatku to wiedza ze bylo duzo graczy, czasem podchodzil pod full a przed zmiana na obecnego moda swiecil pustkami przez ponad 3 tyg... to fakty.
Moje zdanie jest takie:
-albo zrobić gg+dm bo gdy był u nas był prawie ciągle full
- ew. paintball
-lub przeniesienie deathrun na 4game a gdzie byl dr dac jakis serw gdzie lagi az tak bardzo nie przeszkadzaja np. surf czy kz.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-07-26, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum