Nr Użytkownika: 2645 Wiek: 20 Dołączył: 30 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 39 Skąd: Wojkowice
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-08, 23:41 Prośba o admina zuo ;x
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Wojkowic
Mieszkam aktualnie w : Wojkowicach
Urodziłem się : 27.03.1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : koło 4lat
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/slotem bo : adminem ponieważ zauwarzyłem drobny nie porządek na tym serwerze. Gdy adminów nie ma gracze spamują, przeklinają, krzyczą przez mikro.
Byłem już adminem na serverach : moich prywatnych
Poświęcam dziennie grze : Można powiedzieć że całe popołudnie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem kulturalny, nie byłem banowany za wyzwiska, przeklenśtwa jedynie za cheaty których nie miałem. Znam się dobrze na amxx i również gram do późnych godzin jak i rano wcześniej wstaje i wchodze.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem kulturalny, spokojny,
Dla innych graczy jestem : przyjazny, kulturalny, pomocny
+ coś od siebie
Chciałbym zostać adminem DR ponieważ chciałbym zapanować nad grającymi tam dziećmi. Uważam iż nadaje się na to stanowisko w 100%
Staram się udzielać na forum i jak najwięcej przebywać na serwerze.
Gdy ja zostane adminem na serwerze zapanuje idealny porządek!
Mam nadzieje że także wy zauwarzyliście że jestem idealnym kandydatem.
Ps. Połowy z tąd nie widziałem na serwerze, nie znają mnie mają 12-13 lat i się bezsensownie wypowiadaja lecz nie mają racji. pozdrawiam ;)
pozdrawiam zuo ;x
____________________ zamiatam serwerem FFA
zuo ;x
Ostatnio zmieniony przez zuo 2009-06-11, 21:57, w całości zmieniany 2 razy
W 9 dni na forum nabiłeś 40 postów...Spamem podleciało :) Na DR masz tylko 5h... Trochę cwaniakujesz...Neutral ode mnie.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Dobry chłopak a przede wszystkim doświadczony i obeznany w csie ;]
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Nie wiem czy zauważyłeś sprawa nie jest wyjaśniona. I jak w takiej sytuacji możesz brać to pod uwagę? Ma nie dostać admina, bo ktoś grał na jego nicku na dopalaczu ?
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-06-09, 12:44, w całości zmieniany 2 razy
1.2 : Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana banem na serwerach FPSproject.com.
* Nie zakładająca kilku kont na forum ( duchów ) dla podbijania ankiet rekrutacji.
* Nie głosująca na samą siebie w ankiecie.
nie.
Ostatnio zmieniony przez wooKie 2009-06-09, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum