Post numer: #1Wysłany: 2011-06-26, 11:12 Prośba o admina.
Nick na serwerze: Karniak
Mam lat: 20
Gram w Counter-Strike: 3 lata
Gram na: nosteam
Chcę zostać adminem bo: Na serwerze jest coraz więcej cziterów a obecni admini albo ich ignorują albo w ogóle nie ma żadnego admina.
Byłem już adminem na serwerach: Cs-Gubin, i jeszcze paru ale nie pamiętam ich nazw.
Forma płatności: Chyba sms.
Poświęcam dziennie grze: 3 godziny.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: Jestem 1 w top 15 i chyba najlepiej znam potrzeby serwera.
O sobie mogę powiedzieć, że: Jestem odpowiedzialny, rozsądny i mam poczucie humoru.
Dla innych graczy jestem: Miły i przyjacielski, na serwerze mam wielu przyjaciół.
Pozdrawiam! Karniak [/b]
Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i floodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana Banem za poważne wykroczenia na serwerach FPScs.net.
* Ma przegranych ok 30h na serwerze na nicku, na którym ubiega sie o @, wg gametrackera
grasz na serwerze od max 2 tyg bo tyle mnie na nim nie było zarejestrowałeś się dzisiaj, nawet nie przywitałeś się na forum, jest to twój jedyny post.
[TAK] [0]
[NIE] [1]
Ostatnio zmieniony przez nopsien 2011-06-26, 12:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum