Post numer: #1Wysłany: 2008-12-18, 07:47 Prośba o admina [BajkaJamaJka]
Witam. Chciałbym złożyć podanie o admina z tego powodu ze na serwerze widac bardzo dużo czitów , a adminów brak! Prosze o rozpatrzenie mojego podania
Mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Białegostoku
Mieszkam aktualnie w : Białymstoku
Urodziłem się : 24.12.1990
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lata
Gram na (steam/nosteam): Kiedyś steam / teraz nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Widze duzo czitow na serwerze i niemoge nic z tym zrobic!
Byłem już adminem na serverach : Niechcem wymieniać tych serwerów na forum bo to by była reklama , ale adminowałem. Jak ktos chce wiedzieć na jakich niech odezwei sie na PW.
Poświęcam dziennie grze : minimum 2H
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : tego nikt nie jest pewien!
O sobie mogę powiedzieć, że : Jak dostane szanse napewno jej nie zmarnuje
Dla innych graczy jestem : normalny ( przynajmniej staram sie byc )
Ps. wiem ze admina można kupić , tu jest prośba o darmowego admina ( może być na okres probny )
#Gudha
dodałem ankietę... ale w sumie nie potrzebnie, zamykam??
wiem że ja niespełniam wymóg bo posty itp. Miałem inne konto , ale zapomniałem hasła.
A podanie złożyłem temu ze serwer sie ciagle rozwija a adminow jak niebyło tak wogole niema ty Maxi chyba niebyles na ff2 od miesiaca czasu!
P.s Ja niemusze miec admina dajcie go komu chcecie tylko wkurza mnie to jak 3 mapy z zedu gram z typem ktory jedzie na aimie .
Ostatnio zmieniony przez BajkaJamajka 2008-12-18, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie. I tak to nie od nas zależy, tylko od Ryca.. Przeczytaj co napisał
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum