Post numer: #1Wysłany: 2009-11-29, 16:58 Prośba do kolegów z deathruna i innych serwerów
Zakładam temat, gdyż proszę was o banowanie gracza o nicku Godlo tylko gdy go zobaczycie jak gra na dr, lub na każdym innym serwerze FPS (składał tam nawet podanie o adma)
Chłopak nie ma prawa gry na serwerach fps-u, gdyż do tej pory nie wrzucił ode mnie screenów które mu robiłem na ffa jak grał na wh. Niestety nie mam demka po formacie, ale cóż.
Jak ktoś go dorwie niech tu napisze, to zamknę temat i przeniosę do archiwum
Ban na ip wystarczy, bo nie ma zmiennego, ale w związku z tym, że bansy są off, czyli baza banów nie jest na all serwery, można go zbanować na neło, to nie wbije wtedy na żaden.
A jak przyjdzie się pluć na forum, to ja sie tym zajmę :D
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-11-29, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum