Post numer: #1Wysłany: 2009-02-14, 13:36 Propozycje
Co wy na to, aby dodać na serwa komendę /me, /hp /hs, /hsall.
Aby zmienić antyrash tak by odbijał kolesia, a nie zabijał, bo niekiedy sie wybiega z zarogu, np na inferno z banan w stronę respa TT, to można nie zauważyć tych laserów, bo migają.
komendy typu /me i /hp są przydatne, zawsze chce się wiedzieć ile razy i w co trafiliśmy typa, może chcemy się rozczarować a może podnieść na duchu. /hsall też można dodać ze względu na ludzi którzy lubią się podniecać swoim "skillem". A granice powinny zabijać, raz zabiją to drugi raz koleś nie będzie próbował i nauczy się nie raszować.
Veni, Vidi, Vici
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Sry, ale to jest serwer TP, a nie ffa czy 4fun. Tak wiec nie bedzie /me, /hp, /hsall. A linie raszu zabijac beda zabijaly bo jak sie ustawi na to aby zabieralo kase to caly czas raszujecie. Jesli nie umiecie grac TP to mozecie pograc na FFA lub 4fun.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum