Post numer: #1Wysłany: 2009-08-03, 10:44 propozycje ulepszenia serva
mam pare propozycji mające uleprzyć i urozmaicić gre w zombi moda
1. w menu wyboru broni były dostępne wszystkie bronie
2. zombi na 300 które będzie się ładowało w tępie 1hp/1sek
3. latarki będą kolorowe jak w grze w chownego (są ciekawsze i mocniej świecą)
4. latarki nie będą sie kończyć
5. zombi będzie nieco szybciej biegać
mam nadzieje że te propozycje spodobają się wam
1-wyobrażasz sobie ok. 2-3 ludzi skampionych z AK i ładujących full auto do zompi które ma 300 hp? aaahahaahah
NIE
2-Zompi będzie się kryło i kampiło do odzyskania hp które mu zabierzemy.Była już sprawa z klasą gonome,ale jemu się hp ładowało duuużo szybciej
NIE
3-Maybe
TAK
4-nie przesadzajmy,biohazard musi mieć pewien stopień trudności a nie pierdołka.Co ci taka nieskończona latara da,jak podobno"i tak nic nie widać/nic nie daje" wg. niektórych osób Gramy zespołowo,świecimy na zmianę
NIE
5-Na co ci szybsze zompi?No comments
NIE
O ile mi wiadomo chyba nie da się robić takich rzeczy na biohazardzie,ale niech wypowiedzą się ci co się znają na cvarach czy innych takich.
[quote="Ali Re5pect"]1-wyobrażasz sobie ok. 2-3 ludzi skampionych z AK i ładujących full auto do zompi które ma 300 hp? aaahahaahah
NIE
2-Zompi będzie się kryło i kampiło do odzyskania hp które mu zabierzemy.Była już sprawa z klasą gonome,ale jemu się hp ładowało duuużo szybciej
NIE
no właśnie jeżeli będą tak kampić zombi może prubować przez czały czas jak nie za pierwszym razem to za nastempnym dodatkowo jeżeli zostaje jeden zombi i ma mało hp to poczeka chwile i sprubuje sie wbić na jakomś kampe
przyznaje punkt 4 i 5 są beznadziejne ale jgby dać wszystkie bronie i zmniejszyć im zadawane obrażenia to by pasowało jeszcze z tym ładowaniem życia też jest przydatne bo zdaża sie że jest 4-3 zombi co ma mało hp i nie będzie wbijać na kampe a reszta też nie wyjdzie z kamp dlatego uważam że pierwsze 3 punkty są dobre
Moje Odpowiedzi
1. Nie
2. Nie
3. Tak
4. Nie
5. Nie
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum