grzmotek aim_map_usp jest na 12 slotow wiec 8 będzie sie marnować ..
cs_deagle5 jest na 16 slotów wiec 4 będą sie marnować ...
aim_00 waga 2 mb jak na tau za dużo ...
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
taa dyzm@ ale zdajesz sobie sprawe ze to DM i ludzie nie biegali by z awp tylko z m4 ak i innymi broniami... dla mnie odpadaja. Za to co do mapcycle nie wiem czy anr juz usunal aim_map2004_b1 jesli nie to dobrze by bylo gdyby to zrobil bo mapa sie nie laduje. Proponowalbym rowniez usunac aim_4hishead bo po pierwsze mapa jest ciagle na serverze, a podrugie ma zepsute spawny i czesto ludzie z przeciwnych druzyn pojawiaja sie kolo siebie lub pietro wyzej i jest bezsensu
Ja bym wyłączył najlepiej możliwość kupowania jakichkolwiek innych broni na mapach AWP niż AWP no i oczywiście pistoleciki (wiatrówka również mogłaby być dopuszczona).
Możliwość kupowania HE-ków też bym wyłączył - nie wiem czy ktoś umie HE-kami walić tylko HS-y ^^
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-10, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum