Post numer: #1Wysłany: 2009-01-04, 16:37 Propozycja zamknięcia serwera
Zgłaszam się z prośbą i propozycją, by serwer Diablo 2 zamknąć na czas braku administracji. Odkąd cały serwer się dowiedział, że nie będzie do 15 adminów, połowa zaczęła intensywnie używać cheatów oraz wyzywać się itp. Mówiąc ogólnie regulamin jest zhańbiony.
Skutki są takie, że porządni gracze są zniechęceni do gry, nowi gracze albo zaczynają też zasuwać na dopalaczach, albo rezygnują z tego.
Wiadomo - niektórzy cierpliwi poczekają do 15 stycznia. Ale co to będzie ? Każdy będzie z zażaleniem leciał, że ten miał czity, ten wyzywał. Nie wiadomo, czy po wszystkim da radę to ogarnąć...
Niech haxorzy panoszą się na innych serwach. FPS Project to porządne serwery, gdzie nie powinno za dnia być widać legalnie czitera.
Pewnie wielu graczy powie "nie, nie zamykajcie, non stop nie ma cheaterów" , ale pomyślcie - teraz zaczyna się szkoła, i dwie złe strony będą.
Albo dzieci będą olewać szkołę, żeby pograć bez cheatów za dnia
Albo dzieci będą olewać serwer, zarówno jak i młodzież i dorośli.
Ci starsi akurat nie stawiają przyjemności nad pracę.
ja jestem na tak. sądze ze i tak jest juz duzo dzieci do banowania i nie da się normalnie grac na tym serwerze więc nie mam wątpliwości co do mojej decyzji TAK
Albo dzieci będą olewać szkołę, żeby pograć bez cheatów za dnia
ale w to watpie :) Chyba ze jakis maniak ktory hra po 13 h na dobe (bo i tacy niby dawali podanie o @ :D )
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Post numer: #8Wysłany: 2009-01-04, 19:03 Re: Propozycja zamknięcia serwera
oUpolak napisał/a:
FPS Project to porządne serwery, gdzie nie powinno za dnia być widać legalnie czitera.
Jak dla mnie dawno już go powinien ktoś zamknąć jak wyszły PROBLEMY ;]
Nie rozumiem stawiania servera byle by tylko stał, z tego "porządnego servera" zostało tyle że już wole wejść na podrzędny serwer gdzie nie ma adminów a jest sxe;]
Nawet takiego tematu zbytnio nie powinno być tylko odrazu jak nie ma flag->nie ma adminów->server off.
Odważe sie powiedzieć. Ktoś poleciał w kulki...!!
P.S.Czasami wieksza ilość serwów nie przekłada sie na jakość :]
WSZYSTKO MOJE ZDANIE, nie zgadzasz sie Gość to idz pograj sobie z dziećmi i cheaterami na serwie.
/Kolejny nieudany zart z [ you ]... To juz byo i minelo..
hmmm Amigo nie wiem jak to ty odbierasz, ale nie widze tu żadnego ŻARTU jak sie wyraziłeś, zwykłe zwrócenie sie do każego z graczy. To że wy używacie tego do robienia jaj wasza sprawa @.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum