Post numer: #1Wysłany: 2009-10-05, 14:57 Propozycja turnieju na forum
Witam mam dla was propozycje.
Moglibysmy zagrac turniej w ktorym udzial wzieloby 8 druzyn po 5-6 osob gralibysmy 1 moze 2 mapki na wlasnych serverach. Dobieralibysmy sie wedlug wlasych widzi mi sie :P gramy na NS druzyna ktora wygra zostanie okrzyknieta najlepszym teamem na serverze. 5 osob gra + 1 rezerwowy. Turnieje ustalamy na PW wymyslamy nazwy druzyn i inne takie.
Gramy na FFA.
Moglibysmy tez wyzwac adminow jakiegos servera na pojedynek ze zwyklymi graczami i test @. Zobaczylibysmy kto tu rzadzi :P
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
zagram jak dasz mi laske na kilka dni z Dantego animacji :P
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Zaproponowalem gre na NS zeby kazdy mogl zagrac a nie tylko ci co maja stima poza tym gdybym zaproponowal gre na stimie dalbym to w innym dziale a nie w ''Ligi turnieje Amatorskie - NoSteam''
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum