Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 14:09 Propozycja nr 2
Słuchajcie, wpadłem na kolejny pomysł (wg mnie genialny :P), otóż pomyślałem, że można by utworzyć grupę 2-3 w miarę ogarniętych @, którzy zajęliby się uczeniem i "opiekowaniem się", nowych, świeżo przyjętych adminów. Pomagaliby im ogarnąć amx, doradzali itp. Co wy na to?
PS. zapomniałem dodać, że zgłaszam się na pierwszego :D
Ostatnio zmieniony przez Ogarniam? 2009-04-19, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Ja pi***ole no to już przesada
Co jak co, ale Wy chyba naprawdę się zakochaliście w Natalii ? Lolz
Jak młodzi nie ogarniają z amxem to oczywiste że mają gg i się pytają, bo raczej będzie ich przytłaczać jak będziemy na nich wchodzić i w ogóle.
Wolę dodać swoje zdanie na temat tematu związanego z tematem pomocy świeżakom.
oUpolak miej dobre serce i nie mow tak... pomagaj innym a bedzie ci dane... niby masz racje bo w podaniu pisza ze amx ogar itp... ale daj im szanse i sobie na pomoc a zobaczysz ze to docenia...
No to sobie zapiszcie gg wszystkich adminów z serwa i pytajcie co i jak. Służę pomocą ale jestem na NIE.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
pomysl nie glupi aczkolwiek niepotrzebny:p obowiazkiem starszych @ jest pomagac nowym:]
kazdy kto ma czas i checi by pomagac "mlodszym" @ moze poprostu sie tutaj zadeklarowac ze jest chetny do pomocy to przynajmniej nowi beda wiedzieli do kogo pisac jakby co:] tworzenie grup jest bezcelowe;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum