Nr Użytkownika: 2474 Dołączył: 14 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: Ruda Śląska
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-30, 17:35 Propozycja dwóch pluginów
Witam. Zapewne większość z Was po deadzie patrzy na rozgrywkę itp. Moją 1. propozycją jest plugin w którym jeżeli zostanie 2 graczy (1v1) będzie rozgrywane obstawianie. Gracz może obstawić od 100 do max kasy na danego gracza, jeżeli wygra, to dostaje 2x tyle kasy ile obstawił (np. gracz xx miał 500 kasy, obstawił 100, to jeżeli wygra będzie mieć 600 bo 500-100+200 :P) + Pula jeżeli jakaś zostanie :). Wydaje mi się, że może to być fajne uprzyjemnienie gry + szansa dla nowych graczy którzy z małym lvlem mają ciężko kogoś ubić :p, tym sposobem będą mogli nazbierać kasę na rune z expem ;p.
Drugą moją propozycją jest oczywiście też plugin 4fun, mianowicie ruletka . Wg mnie jest to bardzo fajne uprzyjemnienie gry - trochę hazardu :D. Możliwości pluginu:
Kod:
Po wpisaniu /ruletka gracz może otrzymać jedną z nagród:
- Dzika Jazda
- Luke Skywalker
- Pijak
- Zeus
- Staruszek
- Maxspeed
- Niewidzialność
- Niewidzialność + Godmode
- 100 Kurczaków
- Dodatkowe życia
- Ludzka Bomba
- Przechodzenie Przez sciany
- God Mode
- Night Club
- Palenie się
- Wygrywasz kase (losowo)
- Tracisz kase($0)
- 50 Krabów
- Full Ekwipunek
- Uderzenie błyskawicy
- Nieskończone Ammo
- Ślepiec
- RAMBOOO
Ruletkę? Hmm... powiedzmy, że trochę by się liczyło szczęście wtedy ;p. No ale to tylko propozycja, jak coś to można tylko 1. plugin wsadzić, nie ma problemu. Chyba dobrze, że próbuję zaproponować coś na serwer?
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum