Nr Użytkownika: 212 Dołączył: 22 Gru 2007 Tematy: 0 Posty: 34 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-24, 18:33 prof | Admin
Cześć mam na imię : Piotrek
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Krakow/Skawina
Urodziłem się : 23.01.1991
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : kilkanascie latek
Gram na (steam/nosteam) : teraz nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chcialbym pomoc innym adminom w pilnowaniu porzadku i odstraszaniu cziterow(bowiem adminow jest malo) oraz sadze ze to najwyzszy czas bym tez sprobowal wlasnych sil i w sprawdzeniu sie bedacem Adminem na jakims w miare przyzwoitym serwerze(TAU)
Byłem już adminem na serverach : Bylem adminem za czasow CS 1.5 na Dawidi Clan ale bylo to tak dawno temu oraz przez krotki okres czasu
Poświęcam dziennie grze : 1-5h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: potrafie wyciagnac konsekwecje zdanego gracza i sowicie go ukarac oraz wydaje mi sie ze Dobrze sprawdzilbym sie w nowej Roli
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem fajny i lubie grac na serwerze z modem WAR3
Dla innych graczy jestem : Mily i wyrozumialy oczywiscie wtedy kiedy na to wyrozumialosc mozna sobie pozwolic.Staram sie byc kulturalny i oczekuje tego samego od innych.Chamstwa nie lubie
Gralem juz na tym serwerze kiedys ponad rok temu moze troszke wiecej(nie liczylem)
moze ktos mnie pamietam.. uzywalem rowniez nicku ,^ lub prof (Moj RL tu gra ,teraz rzadko jego nick to phi) kiedys sie troche udzielalem na forum zreszta mozna zobaczyc ze od dawna jestem zarejestrowany na TAU i chcialbym dostac szanse bycia Adminem na WAR3(na waszym serwerze z war modem gram z tydzien) + czasami pojawiam sie na FFA).Na podreperowanie swojego licznika z postami bede mial jeszcze czas i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
LUDU OCENIAJ
Ostatnio zmieniony przez prof 2009-06-24, 19:08, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum