Post numer: #1Wysłany: 2009-08-20, 15:57 Probozyszyn!!!
Całkowite zdjęcie zakazu przeklinania na serwie oczywiście nie tyczy się to wyzywania innych graczy bez powodu. (można by było zezwolić na słabe wyzwiska, ale nie takie już totalne chamstwo i prostactwo)
Chmielu skoro masz takie zdanie ,oddaj swojego admina , wez admina tam i niech klną ...
zobaczysz jak przyjemnie , ja mimo ze tam admina nie mam , to jak wejde , to aż mnie rozsadza ,
żeby zrobic porządek ... żaden jail mod tylko free for all , rób co chcesz , klnij , wyzywaj , zabijaj kogo chcesz , itp itd
totalny bałagan !
omg ale zakaz zdjac zeby mozna bylo napisac, przez mikro to wiadomo zeby nie bluzgali ale co Wam przeszkadza na say? jesli sie nie podoba to nie grajcie
jesli chodzi o wyzywanie to przeciez wiadomo ze jest zabronione a admin chyba umie dopilnowac nie? ...
ja jestem zeby zniesc zakaz przekliniania na say do drobnych bluzg
pojedyncze k***a itp nie sadze, zeby popsuly klimat a poza tym jak Chmielu powiedzial to wiezenie i nawet jesli to gra ale co z tego ze to gra? a ty wooKie cos ty taki dobry co? w normalnym zyciu nie klniesz wcale nie? a poza tym nie musisz tam grac, skoro jestes taki grzeczny ;>
no tak ale to co dzisiaj zobaczylem to tragedia ,
Avro niby ma admina a sie bawi , ma wszystko totalnie w dupie ,
a przez mikrofon tylko slysze " ha ! cwelu , tak do ciebie mowie " .
Tak to jest dac gnojom admina , mnie ciezko z równowagi wyprowadzic bo jestem spokojny i
powiem szczerze ze wiecej na ten server nie wejde . Chyba ze zmienicie administracje.
HAHAHAHAHAHAHA Wprowadzić wyzwiska Nie nie mogę hahjahahha. Pomagał CI ktoś ? Czy sam na to wpadłeś ? Zastanów się na co chcesz pozwolić. Widzisz to jak dzieci 14 lat ciągle jadą "kurwa" "ja pierdole" " i to nie na czacie tylko przez mikro. A jeśli łagodne wyzwiska to co ? Tylko "spierdalaj", ale "wypierdalaj" już nie ? Zastanów się i później coś proponuj.
Zdjąć zakaz przeklinania, a najlepiej to na wszystkich serwerach. To jest serwer cs, a nie kościół czy urząd lub inne miejsce publiczne, gdzie nie wolno przeklinać. Wiadomo, że wulgaryzmy w tym kraju są powszechne bardzo, a na każdej polskiej ulicy wystarczy stanąć na 5 minut, by usłyszeć o kur**, chu** itp. Myślę, że zakaz przeklinania to głupota, co innego gdy przeklinając obrażamy kogoś, wtedy należy się ban.
A jeśli chodzi o JB to chaos tam jest do przesady. Rzeczywiście, każdy drze się do mikro, non stop ktoś o czymś nawija, i to wkurza. To jest serwer oblegany i będzie nadal oblegany przez dzieci 13-14 lat, i trochę w tym prawdy, żeby usłyszeć od dziecka z głosem przed mutacją "spierdalaj" nie trzeba siedzieć tam długo. Ja bym zabronił odzywania się dzieci przez mikrofon, a nie przeklinania.
Na 96 % serwerowni w Polsce można przeklinać, ale obrażanie jest surowo karane.
Więc dla mnie to głupota banować ludzi za "ku***" bo może czasami kogoś to odstresuje. Mnie to bardzo często odstresowywuje w życiu na co dzień. Na @sayu też często admini przeklinają, lecz nie znoszę jak ktoś sie obraża i za to powinien być ban.
A więc reasumując
-przeklinanie dozwolone
-obrażanie niedozwolone !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum