Post numer: #1Wysłany: 2008-12-10, 20:55 Pro'Boszcz | Admin
Cześć mam na imię :Darek
Pochodzę z :Sulęcina
Mieszkam aktualnie w :Sulęcinie
Urodziłem się :1993.02.27
Czyli mam lat :15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :~rok
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chciałbym ograniczyć działalność cheaterów i trzymać porządek na servie
Byłem już adminem na serverach : ---
Poświęcam dziennie grze :~2h, weekend więcej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :jestem w porządku tzn tak mówią znajomi
O sobie mogę powiedzieć, że :mam poczucie humoru i jestem wyrozumiały ale to ma swoje granice
Dla innych graczy jestem :pomocny, koleżeński
Coś od siebie: jestem pewien, że zaraz będą posty "nie, za mało lat" w sumie to rozumiem ale nie jestem z grupy tych dzieci co spamują mikro i krzyczą "kto kce bombe?" Zresztą kto grał ten wie.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
maxi pomysl z tp sam w sobie glupi nie byl bo nigdy nasze tp nie wygladalo tak jak powinno wiec nie dziwota zekazde upadlo:] niestety w tym temacie nie zdazylem sie wypowiedziec bo mi go zamkneliscie;p
Co do podania dam na tak:] przetestowac nie zaszkodzi w szczegolnosci ze sensation odpadl;p
i jeszcze 1 rzecz mnie ciekawi:
za wczesnie w sensie ze za mlody czy za krotko na forum?
Czasami pogrywam na Diablo modzie i rzadko Cie widzę(co nie oznacza, ze malo grasz), ale moim zdaniem jest wystarczająca ilość adminów na owym serwie. Nie
Pozdrawiam, s8
Ostatnio zmieniony przez badellcat 2008-12-11, 15:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum