Post numer: #1Wysłany: 2007-11-21, 17:36 problemyz VAC
Mam taki problem otoz jak wchodze na serwer TP gram chwile i po okolo 2 minutach serwer mnie banuje... Pisze ze zostalem zbanowany za oszukiwanie... Gdy robie resa cs'a to wbijam normalnie ale znowu po jakims czasie dostaje kicka... grywalem tylko na tau i nie zauwazylem ze tak dzieje sie tez na innych serwach z VAC... Kiedys dostalem bana na TAU nie pamietam od kogo zamiast Kosiego (admin sie pomylil) wiem ze wtedy byl Vixen moze pamieta ta sytuacje i przed nia normalnie gralem na stimowych serwach z vac. Gralem na 4friends ffa jak TAU przezywalo kryzys;p po reaktywacji tau gralem tylko tam takze nie zauwazylem problemu... Prosze o pomoc
Steam niedawno pobanowal sporo ludzi za oszukiwanie (nawet tych ktorzy nieoszukiwali ) moj kuzyn tez bana tak dostal i jak go banowalo to robir rr steam i znow mogl wbijac ...
niedawno zbanowalo go calkowicie ...
sXe to jest program ktory ma tyle pomylez jest jest jedna wielka pomylka ... sXe jak jest wlaczone to nic nieparzeszkadza zeby wbijac na servery steam ... to co napisalem wyzej powinno sie sprawdzic
Tak samo jak nie odpalicie sXe a wejdziecie na serwer z sXe i was wywali za jego brak to musicie wyłączyć grę i odpalić na nowo, bo nigdzie się nie dostaniecie, gdyż będzie wyskakiwał błąd z sXe w waszej grze.
Możliwe też są bany na innych serwerach i podniesiony ping.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum