Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2007-11-17, 15:40 Problemy z sXe Inject
Tutaj dyskusje o problemach z sXe .
Rozwiązań na problemy z sXe jest kilka.
1. Błędy systemu i trzeba reset.
2. Czasem sXe zamiast hl.exe indexuje explorer.exe i inne programy trzeba to sprawdzić.
2,5. Wyłącz cheaty :)
3. Antywirusy, czasem dają kwarantannę.
4. Kasperski po odpaleniu sXe wyłącza go myśląc że to zagrożenie systemu.
Pobierając sXe z nie oficjalnej strony skrypt chodzi kompatybilnie ze wszystkimi programami. Jak np. Kasperski, AntyVir, SpyVir itp.
hehe niwiem kto ma gorzej :P bo mi nawet sie niuruchamia :P tzw wlaczam ikonke cos tam wczytuje i przestaje :P nic mi sie niepojawia ... jak twieram i sprawdzam w procesach czy sie wogole tam pojawia to tak ale na 5 sekund i znika z procesow tak jakby ktos mi wciskal zakoncz proces :P
Przeskanowałem wiele serwerów z sXe i ich fora, średnio na 80% tych for jest po kilka skarg z waszym problemem co do wersji sXe 4.3 więc jedyne to czekanie na foxa :|
@edit
Wysłałem maila z prośbą o wypuszczenie FIXa i sprawdzeniu błędu bo wielu graczy ma ten sam problem.
Jak chcecie coś dorzucić od siebie są chętni na czytanie :)
Kontakt : info@sxe-injected.com.ar
anr jak widzisz na tau nie moga wejsc nawet admini wiec moja propozycja jest i mylse ze poprą ja wszyscy ale to zalezy od ciebie do czasu az wyjdzie dobre 4.3 na serwie mogl bys zainstalowac stare 4.2 co ty na to? na tau kazdy sie zna sa admini a i tak 4.2 wylacza czity decyzja nalezy do ciebie..
podobnie jest z 4.2 ale uruchomic go mozna i dziala ok tylko jak chce sie go zamknac to sie komp resetuje no paranoja normalnie ale 4.2 dziala wszystkim (tak mylse) a 4.3 malej grupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum