No jak sam temat wskazuje są problemy z serwerem diablo. Mianowicie:
- Z całym szacunkiem dla Gościa jest bardzo dobrym adminem ale jak narazie widziałem jest on jedynym adminem na tym serwie i nie jest przecież cały czas więc często widuje na serwie ludzi z wh ,aim'em i Softem co mnie okropnie denerwuje
-Po drugie jest problem z podszywaniem ponieważ dużo ludzi wchodzi na serwer i gra na innych nickach , oczywiście wyższych lewelach a widać że nie mają zielonego pojęcia o grze tylko daje im przewage ich lvl.
To są dwa problemy które udało mi się zaobserwować proszę o dogłębne rozpatrzenie mojego postu.
____________________ ...Człowieka można poznać tylko wtedy gdy zobaczysz w jaki sposób okazuje swoje emocje...
89% graczy uważa, że najważniejsza w grach jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
inhuman spokój luz jak tylko takich spotykam na serwerze to uczę ich kultury aż sami wychodzą więc da się przeżyć a co do podszywania to faktycznie jest problem :/ gosc możesz częściej może zaglądać co? bo jak tak dalej pójdzie to ja w 3 dni przesiedzę tyle co ty w miesiąc :P
No jak sam temat wskazuje są problemy z serwerem diablo. Mianowicie:
- Z całym szacunkiem dla Gościa jest bardzo dobrym adminem ale jak narazie widziałem jest on jedynym adminem na tym serwie i nie jest przecież cały czas więc często widuje na serwie ludzi z wh ,aim'em i Softem co mnie okropnie denerwuje
-Po drugie jest problem z podszywaniem ponieważ dużo ludzi wchodzi na serwer i gra na innych nickach , oczywiście wyższych lewelach a widać że nie mają zielonego pojęcia o grze tylko daje im przewage ich lvl.
To są dwa problemy które udało mi się zaobserwować proszę o dogłębne rozpatrzenie mojego postu.
A co mamy zrobić w sytuacji gdzie nie ma innych adminów? Mamy naciskać na graczy, by składali podania o admina? Zrozum też, że Gość^^ ma innę obowiązki niż siedzieć na serwerze. Kolejny niepotrzebny temat.
Dante gdyby nie to że potrzeba steamid to ja dawno bym już był adminem tylko że szkoda mi wydawać kase na steam tylko dla 1 serwera gdy mam inne wydatki :P
//
ta, odkładaj sobie 1zł przez 2 tyg z hakiem i będziesz miał steam, temat bez sensowny.
Jak ktoś będzie chciał coś wartościowego napisać to pisać do Moderatorów aby otworzyli temat.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum