Nr Użytkownika: 1762 Wiek: 20 Dołączył: 09 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 141 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-13, 17:30 problem z zm_zombattack
Otóż mam pewien problem dotyczący mapy zm_zombattack. Mianowicie gdy rozpoczynam grę na tej oto mapie i kamerę zwrócę w kierunku "domku" gra zaczyna mi się ciąć..... Próbowałem wszystkiego. Myślałem że to wina mojego sprzętu ale nawet gdy jest całkiem ciemno to i tak mi się tnie. Problem mam tylko na tej mapie co radzicie?????
Nie wiem ... moze sprobuj sciagnac na nowo mapke z internetu.Ja kiedys nie mialem pare map i sciagalem za pomoca cs'a to w ogole nie moglem wejsc na serwer bo prawdopodobnie zle sciagnelo...(ale to tylko przypuszczenia).Sprobuj moze zadziala.
Usuń mapke z folderu i sproboj zciagnąć ponownie jezeli to nie zadziala poprostu na tej mapce nie graj bo to nie jest wina servera tylko twojego sprzetu poniewaz innym ta mapa dziala bez problemu ... Pozdrawiam ...
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum