Post numer: #1Wysłany: 2009-04-21, 17:43 Problem z od banowaniem
Witam piszę tutaj ponieważ dostałem bana na pesel dnia 19.04.09 na diablo mod przed admina SpriteX i jest problem taki że nie wie jak mnie teraz odbanować.Suski edytował pesel i nie pomogło.Tutaj jest dowód na to że jestem "czysty" LINK.Czy ktoś może się tym zająć
dostałeś bana tego typu ponieważ kiedy zrobiono ci ssy wchodziłeś cały czas na serwa mimo zwykłego bana, teraz przez to bedziesz mial problemy z odbanowaniem.
Eee... właśnie ten ban na pesel był pierwszym banem jakiego dostałem o to mi chodzi od razu dostałem na pesel.I dlaczego sądzisz że nikt mi nie pomoże po to chyba jest ten dział i po to chyba jest to forum...po rozmowie z Suskim na gg postawiłem temat ponieważ mówił że inni mogą mi pomóc jak oni nie są w stanie...
jo juz raz widzialem spritexa w akcji + opcja banneo xD teraz to ilpa
jak polaczek napisal jezeli wchodziles na serwa po SS kilku krotnie to perm zasluzony a jezeli nie to spritex niech się martwi, ale mysle ,że wszystko sie wyjasni xD. bdw. Sharp pisal chyba cos zeby nie banowac na pesel poczytaj sobie spritex w dziale vip ;d
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ano jest tak jak mówię po otrzymaniu bana nie wchodziłem tylko zaraz dałem SS na forum.Mam 50 lvl i nie mam hasła jest opcja że ktoś mógł wejść po mnie na mój nick...nie wiem nie wnikam mówię jak jest ;-)SpriteX pisał mi na GG że jedynym rozwiązaniem jest ******** **** czy to prawda Nie winie(jeszcze ) tutaj SpriteX-a ponieważ słyszałem że jest nowym adminem i jest na próbę mógł nie wiedzieć co robi po prostu gdy się popełnia błąd trzeba go naprawić..
oUpolak nie pozbędziesz się mnie tak łatwo A tak serio walczę o od banowanie ponieważ (i tutaj mowie szczerze )jest mało diablo modów w którym nie ważne jak grasz nie dostajesz bana za nic(tutaj miałem sprawdzenie widać dość ostre ) i adminami nie są 13/14 latkowie którzy mają swój świat i banują od tak sobie bez dowodów.A ja lubić diablo mod ponieważ od jakiegoś czasu trzeba się rozerwać w taki czy inny sposób, jedni lubią zombi mod inni jeszcze coś innego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum