Post numer: #1Wysłany: 2009-10-24, 19:04 Problem z dołączeniem do serwera
Nie wiedziałem w jakim forum to umieścić więc piszę tu.
Mam taki problem który zaczął się po unbanie. Gdy próbuję dołączyć do serwera dzieje się tak jakby serwer był offline. Poprostu ten pasek się nie pojawia. Na jednej stronie widzę że serwer jest online i że kilka osób na nim gra a ja wciąż nie mogę się dołączyć. Proszę o szybką pomoc.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Też miałem ten problem bo dostałem przez pomyłkę perma i dostałem unbana i nadal nic ... Musisz poprosić HE lub VHE ,żeby wyłaczył program z powracaniem do starych fragów ... Wtedy wszystko OK (Mi tak zrobił Fayrant)
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
hmmm bo moze byc sytuacja jaka ja mam np. ze mam inne IP w internecie (forum) i inne na serwach. ADmin ktory cie unbanowal wzial sobie pewnie ip z forum i na nie dal unban a mozesz miec zupelnie inne. Wbij na jakis inny serwer fps, wpisz amx_ip w konsoli zrob screena z ip przy twoim nicku i daj linka na forum do tego screena.
PeaZak napisał/a:
wyłaczył program z powracaniem do starych fragów ... Wtedy wszystko OK (Mi tak zrobił Fayrant)
pierwsze słysze :o
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-10-24, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Na DR mi wyłaczyłeś bo MoMo mi dał perma i nie mogłem wejsć i ty wyłaczyłeś na DR po retry powracało się do starych fragów i wtedy mogłem spokojnie wchodzić na serv xD
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum