Post numer: #1Wysłany: 2008-12-07, 15:00 `Pro100 | Admin
Cześć mam na imię : Karol
Pochodzę z : Drewnicy
Mieszkam aktualnie w : Drewnicy
Urodziłem się : 04.06.1989
Czyli mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3.6 Roku
Gram na (steam/nosteam) : Nick steam wosiu19,cns,connors17 (2 ostatnie dawno nie uzywane)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jest wielu cheatorow na serwerze lecz malo adminow.
Byłem już adminem na serverach : Last Sniper [LS] , Selissa team [ST]I wiele wiele innych
Poświęcam dziennie grze : 3-4 godziny
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Czesto gram na serwerze 4fun
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem kulturalnym graczem
Dla innych graczy jestem : Mily (Szanuje innych graczy, jezeli oni szanują mnie badz innych graczy )
Prosze o przeczytanie tego tematu i rozwazenie mojej prosby :) dziekuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Pro100 2008-12-07, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
Z zaistniałych sytuacji na Serwera, forum i serwisie FPSproject.com
Administracja FPSproject.com skłonna jest przychylić się do szczególnych próśb o ominięcie regulaminu z punktów :
Cytat:
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
oj oj amigo! ;p Czytanie ze zrozumieniem. Ponownie otwieram Temat
#Edit grr gudha byl szybszy ;p
/Amigo
Przepraszam Firo :) Ale skłonna nie znaczy że pozwala.. ;) No on np. napisal temat 7 minut po rejestracji, a to chyba przesada..
Ale Ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum