Oczywiscie ze fake. Mysle ze kazdy normalny sie ze mna zgodzi.
Po 1 - po pierwsze gra na botach jest nie zdrowa i psuje skilla.
Po 2 - granie na WH powoduje moczenie nocne.
Po 3 - uzywanie sprytnych pluginow na serwerze jest oszustwem.
Wytlumacze zobacz na 4:16 d2 brama na B, zobacz gdzie celownik a gdzie przeciwnicy. Na dedyku jakim gral mial prawdopodobnie plugin ktory pozwala np strzelajac w palec u nogi trafic banie dlatego takie banie wpadaja. Dante wie o jakim pluginie mowie bo bawilem sie tym z nim. I powiem wiecej dzieki tej zabawce moge rozwalic caly team jednym magazynkiem ( wszystkie strzaly leca klatka - glowa ) nawet jesli celujesz w nogi i tak obrazenia leca na glowe lub klate. Takie male oszustwo. Patrzac na specu nic na nic nie zauwazysz gdyz nic nie widac. Recoil ten sam i nie ma zadnych dziwnych ruchow celownika. Ja ten plugin nazywam "aim admina". Oczywiscie przerobilem kod pluginu pod siebie i zaden admin bez flagi A nie moze jego uzyc z wiadomych przyczyn bo potem zaczalby grac jak ten koles na demku ( zmienilem kod tak ze ma sie do wyboru rozne opcje np tylko bania, tylko lewe i prawe ramie, klata i bania ) Dlatego czasem gram jak "PRO"
A WH szczegolnie widze na 2 mapach
1 Nuke strzaly przez podloge na pochylni ( nieprawdopodobne )
2 Aztec koles z mostku ustrzelil przez sciane kolesia na BS-sie i to w banie poszlo ( niemozliwe do wykonania lub szansa 1 : 100000000 )
Jest kilku swiadkow ze mozna tak grac np : Parowczak, r3n, PaJo, KOWAL, Dante.
Chetnych zapraszam na BF2 zobaczycie jak to dziala.
Pozdrawiam
ale to z botami to phii... przeciez boty 0 unikow, poczekasz az wybiegna a ty nacelowana bania i bijesz... malo skilla ukazane tutaj ale filmik fajnie zrobiony ;>
Tylko tak trochu skomentuje
0:36 - Raczej wątpię żeby cały team tak wybiegł na pałę drzwiami, albo boty, albo mu się ktoś podstawił, bo nawet jak zabił tą pierwszą 3 to tamtych 2 co zrobiło ? Nie strzelało tylko na pałę pod celownik mu wybiegali
0:47 - Zobaczcie jak mu się ustawiają, zresztą przy 1 kolesiu celownik się najs zatrząsł
1:27 - Zauważył ktoś z was tam w ogóle kolesia ?
1:41 - Akcja na pochylni, zauważcie, że jak bije to w górnym rogu się pojawiają kolesie koloru niebieskiego tylko tak jak by swoich bił
2:20 - Total bot bo tak nie zabić to nie wiem
2:23 - Zobaczcie jak przez smoke bije, HaHaHaHaHaHaHa, zresztą celownik się trzęsie trochę, zresztą widziałem aima co się identycznie zachowuje jak on strzela
2:49 - Pochylnia hahahaa
3:23 - Inferno, nie mógł wiedzieć i tak zabić tej 3, zresztą za pierwszego typka mu kasę odebrało :O
3:48 - Nie zamazane WH
3:51 - Wszędzie strzela tylko nie w nich za dostają w łby
4:16 - Po nogach strzela w w głowę all leci
4:57 - Patrzą się w ścianę nawet w niego nie celują
5:16 - Trochę dziwi mnie blask z M4 czerwony
5:31 - Żaden normalny team by tak nie wbiegł
6:10 - Nie możliwe że koleś wybiegł równo z nimi
6:35 - Akcja jak aim wygląda
7:05 - Jak on mógł kogoś zabić jak tabela pokazuje all dead
7:56 - A oni to skąd się tam znaleźli ?
8:05 - Gdzie celownik a zabił 4 jednym strzałem yhym
Dużo akcji podejrzanych, 3/4 zajeżdża aimem i wh
Do tego:
- Interpowo w wielu akcjach
- Leją przez sg równo mimo ze nic nie widać ale oni wiedzą gdzie kto jest
- Fajnie ze jak biją tak cała 5 to nikt zazwyczaj do niego nie strzela, ustawione akcje lub boty
- W połowę skanów nie wierze bo są niemożliwe i udają się raz na milion szans
Jak dla mnie ustawione, ewentualnie boty i na aimie i wh dużo
Zreszta połowa takich filmików na youtubie jest ustawionych
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-12-04, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Kakashi nie wiem czy ty do mnie to pisałeś "...poczekasz aż wybiegna a ty nacelowana bania i bijesz..." ale to nie mój filmik ani nikogo kogo znam ^^ :)
____________________ USE YOUR BRAIN!
和平
Ostatnio zmieniony przez All right! 2009-12-04, 18:11, w całości zmieniany 3 razy
nie do ciebie ;>
maxi, przeciez to ewidentnie jest ustawione (na botach czy z ludzmi bez znaczenia ;p) a ten celwnik to rzeczywisice sie ruszal dziwnie ;>
wh nie ma co sadzic, bo jest muzyka a na sluchawkach moglby to usylesz (przynamniej do 2min dalej nie wiem bo nie ogladalem)
jedyne co mi sie podobalo to wstep git zrobiony xd
jakis klan sie nudził , chcieli nagrac filmik , koles który strzela poprosił żeby wszyscy jeden za drugim wybiegli z trupa ,
wczesniej uszkodzili sie do 1hp , wybiegali w równych odstepach , bach bach bach i nie ma , rotfl .
Czyli filmik z reżyserem
Zgadzam się z MoMem :) Pamiętam jak kiedyś na mapie westwood MoMo włączył sobie ten plugin. Siedziałem na spekcie i widziałem jak MoMo strzelał po nogach a ludzie dostawali bańki (miałem to nawet nagrane na demku, niestety tego nie zapisałem)
Nie licząc tych wszystkich czitów, których używał ten koleś i tego że grał na botach, oraz pluginu - to filmik całkiem ładny
A ja od siebie dodam, ze ten film to moznataz conajmniej 5 inych filmow, gdzie jst pod koniec pokazane wlasnie jak kolesie wybiegajai jemu sie nie udaje ich zabic, i tak na sb patrza.
Pic na wode i foto montarz, ale niektore akcjie sa naprawde (chyba :D)
Dla mnie to żadna akcja nie jest na prawdę :p macie racje zmienił nicku botów zrobił na EASY jakiś ogar mu pomógł zmontowac demko i myśli że błyszczy ^^ Jak to mówi/pisze dAb "Co za ZERO" :P xD
____________________ USE YOUR BRAIN!
和平
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum