Post numer: #1Wysłany: 2009-06-20, 11:02 Premament ban za nic ??
kiedyś grałem na tym diablo modzie i miałem taką przygodę że jakiś czas ( do 9 levela ) grałem klasą ninja i jak to ninja widziałem innych ninja i w końcu przypomniałem sobie że mogę zmienić klasę. jednak gdy zmieniłem na klasę paladyn to nadal widziałem ninja a Admin dał mi permament ban za czitowanie
ale nie na zawsze ja miałem uzasadnienie ze gram na czitach i mam permament a ja nie gram na czitach a bardzo podoba mi sie gra na tym serwerze więc prosze o unbana
tylko że to było jakiś miesiąc temu a jak chce dodać ten serwer diablo mod do ulubionych to mi się pojawia <no responding> a na nim grają ludzie więc proszę jakiegoś admina o unbana (nie pamiętam jaki admin mi go dał)
Koles pamietam cie miales softa soft to jest grafika softeware na kturej grales woec jak jakis proplem z unbanem to do fayranta pisz bo on tez mi znalazl w pliku prem a mialem na 1 tydz wiec zapytaj sie go
/fart
Koleś nie czaje co ty piszesz, twoje posty są nie do rozszyfrowania. Postaraj się pisać po polsku bez błędów ort. to na prawdę ułatwi nam komunikacje.
[ Dodano: 2009-06-20, 14:40 ]
mam dysgrafie mam to nawet na papieze!!!
Teraz każdy kto gra na sofcie powie że nie wiedział i będzie chciał ub!
Ps dysgrafie itp duperele nie zwalniają od przestrzegania ortografii !
Dysgrafia to jest wymysł człowieka! W podst. jak pisaliśmy w 6 klasie test to dysgraficy czy jak im tam mieli pół godziny więcej na napisanie testu! To ogólnie jest nie fair!
ale powód był za czitowanie a ja nie czitowałem może grałem na 16bitach+ software ale nie od razu permament tylko na tydzień ban
// powód był taki jak zawsze przy SS
"Wrzuć screeny na forum"
Masz dać ss!
Czytanie ze zrozumieniem się kłania...
>załamka<
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum