Post numer: #1Wysłany: 2008-10-26, 20:55 Pozegnanie
j/w Niestety jest to moj topic pozegnalny. Praktyki sie skonczyly, a ja mam ogromne braki w nauce. Jestem juz w 3kl. Technikum i jesli mam myslec o studiach to musze sie na powaznie wziasc do roboty. Uwazam, ze zabranie mi praw administratorskich serwera zniecheci mnie do grania na nim, a zarazem bardziej mnie zmobilizuje do pracy.
Dziekuje wszystkim, za ten wspolnie spedzony czas na forum i przegrany na serwerach. Nie bede teraz wymienial osob z ktorymi gralo mi sie najlepiej, bo nigdy szczegolnie nikogo nie faworyzowalem i nie chce aby niektorzy byli teraz urazeni. Sadze jednak, ze szczegolne podziekowania naleza sie dla anra. Dlatego dziekuje bardzo Michau- bo tak chyba na imie masz :) Za to, ze mnie "przygarnales" i dzieki tobie poznalem tylu swietnych ludzi. Zaluje tylko, iz nie poznalem was w tym "realnym swiecie".
Wiem, ze z paroma osobami mialem na pienku, i zapewne tylko czekali na moje potkniecie sie. Tak wiec teraz moga sie cieszyc, bo ten dzien nadszedl...
Mysle, ze mimo, ze teraz mam mase nauki to jednak znajde dziennie te pare minut, aby wejsc na to forum i je poczytac.
Licze na to, ze siec serwerow fpsproject bedzie nadal swietnie sie rozwijac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum