Post numer: #1Wysłany: 2009-06-18, 14:56 Powrót...
Co myslicie o powrocie "HnS"? Powodów jest pare, mianowicie:
-adminów na serwie malo
-graczy na serwie malo
-cziterów na serwie duzo
-marnuja sie tylko sloty
Jest jeszcze x-nascie powodów, dla ktorych lepszy byl HnS. Co prawda na HnS tez jest niewielu graczy ale o paru wiecej (mozna by zrobic tylko powiedzmy hmmm... 12 slotow?).
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Wszyscy teraz polecieli na War3. Wrócą niedługo :P
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
NIEE. Ledwo jest ten DM, i już byscie zmieniali. dobrze jest i git. Serw się rozkręci i będzie jazda. Wiele grałem na różnych serwerach, i na początku było zawsze mało graczy, później zaś jest frekwencja 80%, a często i full.
NIE.
ZOSTAWCIE DEATHMATCH W PORZĄDKU.
Cytat:
-adminów na serwie malo
-graczy na serwie malo
-cziterów na serwie duzo
-marnuja sie tylko sloty
1. Nieprawda. Kill często wbija
2. Hmm, czasem jest po 14 osób. Serw się dopiero rozkręcił.
3. Taa? Ja grałem na dm dużo, teraz rzadziej, i bardzo rzadko widziałem jakiegoś haxa.
4. Sloty się marnują? A jak zrobisz te 12 slotów na HnS, to sie te 8 slotów nie pójdzie zmarnowac? :p
Jeszcze raz - BŁAGAM ZOSTAWCIE DEATHMATCH.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-06-18, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie bedzie zadnych zmian narazie, jakies pierwsze przemyslenia mozna wyczytac jak serwer bedzie conajmniej miesiac a nie stoi nawet tydzien... (chodzi o mod DM)
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-18, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Jak serwer stoi dopiero koło tygodnia a wy już chcecie zmieniać to powodzenia.Dajcie trochę czasu serwerowi.Zmienicie ten potem znowu mało ludzi i takie zmienianie bez końca powstanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum