Jak placze to ze smiechu z Ciebie, bo nie umiecie zadbac o sprawy jak nalezy, zamiast napisac ze np. nie ma odezwu od sponsora albo co sie dzieje.Czemu tego nie napiszecie ? Boli ? A, to za trudne dla was, wolicie klikac usun post opolaka, macie binda nawet na usuwanie moich postow ^^
jakbyś śledził forum to byś wiedział, że serwer leży nie z naszej winy i nic z tym nie możemy zrobić.
a tobie jak tu się nie podoba to po prostu wyjdź, a nie płaczesz i narzekasz na wszystko. straciłeś admina przez własną głupotę, a teraz się o wszystko czepiasz.
Kolejny raz pisze, ze w dupie mam tego admina bo nie jest to jakis szlachetny przywilej. Np. nie śledze forum, tak jak połowa graczy i nie wiem co się dzieje. Tak cieżko było napisać, że nie wiadomo co z serwerem ? Nie sądzę, a co robić będę to będę, w zakresie regulaminu ;]
Znowu musze pisac, ze nie placze tylko lzy smiechu mi ciekna. Jakbym mial zal o admina to bym pisal cos typu "Nigdy nie ma adminow" i to co chwile. Powiedzieliscie, ze macie ostre zasady, dowody robicie, dbacie o sieć, to chcialbym to zobaczyc.]
EDIT: Najlepszym wyjsciem jest napisanie ze jak serwer wróci to dacie znac i dac znac jak wróci i zamkniecie tego tematu.
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-06-02, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Sponsor wyraźnie napisał, że serwer będzie ON 1 czerwca, jednak jak widać serwer nadal jest OFF, nie jest to w żadnym stopniu nasza wina, czekam na wyjaśnienia ze strony kampNO.pl i jak na razie ich nie dostałem.
czekam na wyjaśnienia ze strony kampNO.pl i jak na razie ich nie dostałem.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Mam pytanko, wiem że trzeba czekać ale nie można jakiegoś konkretnego terminu podać kiedy serwer będzie działał na 100% bo każdy nad tym ubolewa :):P pozdrowienia dla ekipy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum