Nr Użytkownika: 2367 Wiek: 19 Dołączył: 03 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 132 Skąd: Hajnówka
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-07, 10:00 Potrzebny Admin
dajcie komuś admina na death runie który gra bardzo wcześnie i często na serwie bo nigdy nie ma admina gdy jest potrzebny to spamują to lagują itp.to się robi wkurzające !!!zróbcie coś z tym.
Sorry jak to nie ten dział :/
Ostatnio zmieniony przez Nivea 2009-06-07, 10:07, w całości zmieniany 2 razy
Heh, ja bym mógł mieć tam adma ale wiesz, już mam na 4funie.
Kolejny raz to samo - wiechu jest często, Chmielu też, jak to nie wystarcza to wypada po prostu poczekać aż ktoś kolejny się zgłosi. Nic na to nie poradzisz, więc proponuje temat close.
no nie wiem wiechu nie jest tak często jak ci się wydaje a chmielu prawie nic nie robi jak do tej pory,ale myślę ze się poprawi:D:/
Sorry że w zamkniętym ale koleś mnie dobił http://www.gametracker.co...mins&order=desc
Ja z Nomakiem prawie cały czas siedzimy na serwie!! On mi dużo pomaga. Ciebie w ogóle w GT nie wyszukuje więc skąd możesz wiedzieć czy ktoś jest często czy nie!? Doceńcie nas (WSZYSTKICH ADMINÓW Z TEGO FORUM) czasem a nie tylko umiecie się użalać.
Przepraszam jeszcze raz że w zamkniętym.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum