Nazywam się Michał mam 20 lat i pochodze z Katowic. Chce swtorzyć jak każdy się dobrze domyśla clan w Counter-Strike 1.6 na STEAM. Poszukuję zwłaszcza klanowiczów. Zapewniam iż składek nie będzie, w całości sprawę finansową biorę na siebie.
Zapewniam:
- Server 16 slotowy Publiczny Counter-Strike 1.6 STEAM który będzie nam służył zarówno do gry po godzinach jak i również treningów/sparingów etc.
- Server 32 slotowy Ventrillo który ułatwi przeprowadzanie treningów
- Strone klanową na płatnym hostingu wraz z domeną *.pl/*.com zależy jaka będzie wolna (...ale do tego jeszcze zaraz wrócimy)
Stanowiska na które potrzebuję konkretną liczbę osób:
- klanowicze: w liczbie 10 (zostą stworzone dwie drużyny po 5 osob)
- webmaster: w liczbie 1 (przyda mi się "napewno" pomoc przy stronie) - należy dodać że te stanowisko nie jest wymagane na gwałt
- grafik: w liczbie 1 (emblemat, logo, pomoc webmasterowi) - to samo co powyżej, świat się nie zawali jeżeli grafika nie znajde, co nie oznacza że nie jest mile widziany
Czego oczekuje od graczy (moim zdaniem śmieszne wymagania):
- minimalnego wieku: 18 lat (mile widziane osoby starsze)
- chęci do gry oraz odpowiedzialności (wiadomo każdy pracuje, bądź studiuje nie zawsze jest czas na gre, ale chce żeby to jakoś sensownie wyglądało, tj dać po prostu znać wcześniej gdy coś wam wyskoczy)
- było by dobrze gdybyśmy mogli porozmawiać na Ventrillo, co za tym idzie mikrofon
- Counter Strike 1.6 tylko i wyłącznie STEAM, Non-Steam nie wchodzi w gre
- zaangażowania w życiu Klanu
Chciałbym dodać że na dziś zarówno serwerów jak i strony nie ma. Z prostych przyczyn, nie mam graczy. A szkoda mi wydawać pieniądze na coś co będzie stało. Wkońcu to są moje zarobione pieniądze. Co do serwerów, sprawa jest prosta... znajdą się osoby chętne (i spełniające wymagania) serwery wystartują z dnia na dzień. Firma hostingująca zapewniła mnie że działa (tj obsługa klienta) również w świeta i nie ma problemów aby zamówić serwer w okresie świąt. Chciałbym jeszcze dodać że nie potrzebuję do uruchomienia serwerów pełnego kompletu klanowiczów tj 10. Ale po prostu chce widzieć że coś ruszyło tj. 3 graczy zgłosi się i będą zdecydowani oraz będą spełniali moje wymagania i startujemy (sądzę że reszta dołączy po drodze).
Pozostają sprawy organizacyjne, i tutaj również podpinam pod to strone. Już pisze o co mi chodzi, jeżeli znalazła by się w klanie osoba która będzie w stanie wykonać stronę klanową, tzn. dokładnie mam na myśli szablon pod webspell-a bądź inny system CMS bardzo by to ułatwiło sprawę. Dlatego również z stroną chwilowo się wstrzymałem. Najważniejszą sprawę zostawiłem na koniec. Prawdę mówiąc nie myślałem jeszcze nad nazwą, postanowiłem z tym zaczekać na klanowiczów. Wkońcu to ma być nasza wspólna nazwa. Wysyłając do mnie swoje zgłoszenia o ile w ogole jakieś będą, proszę podawać również odrazu przykładową nazwe clanu. Rozpatrzymy wszystkie za i przeciw. I wybierzemy wspólnie najlepszą. Co do strony, słów jeszcze kilka, jeżeli nie znajdzie się Grafik, ani nikt chętny proszę się o to się nie martwić. Skomplikuje to tylko na tyle sprawe, że po prostu będe musiał zgłosić to do wykonania jakiejś firmie, i może to potrwać (nie mam blade pojęcia ile zajmuje innym tworzenie szablonow pod CMS 2/3 dni, chyba nie więcej).
Ostatnie słowa na zakończenie.
Napewno znakomita większość zignoruje ten temat uważając go za głupi żart etc. Bo w sumie, nie mam na ten moment nic a zbieram ludzi. Lecz obiecuję że ci którzy
postanowią mi zaufać napewno się nie przejadą. Poniżej pozostawiam mail kontaktowy na który możecie wysyłać swoje sugestie, propozycje oraz co najważniejsze zgłoszenia do klanu. Każdą osobę traktuje inwidualnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum