Post numer: #1Wysłany: 2009-03-06, 15:07 Porządeczek.
Witam. Na serverze w tej chwili panuje pelny nieporządek admin sorrand daje bany komu popadnie za to ze ktos np powie sorrand hax. Nie mówi aby ktos to udowodnil jak sie pisze do niego o pomoc nie odpisuje. Wczoraj dał bana za darmo bez screenow dla gracza Drwal. To jest poprostu nie porządek. Nie radzi sobie z dziecmi neo i żadko grywa..
Jestem skłonny złożyć skargę na tego admina!
I występuje z prośbą o przyznanie mi admina na serverze Fps-CS TP.
Ktoś wreszcie tam musi zrobić porządek.
Daj dowody na Sorranda. Jak gram, to nie widze, żeby coś takiego robił... Nie widziałem, żeby dawał komuś bana za free... Pamiętaj: jeśli skarga, to dowód. Brak dowodu = bezsensowna skarga.
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Daj dowody na Sorranda. Jak gram, to nie widze, żeby coś takiego robił... Nie widziałem, żeby dawał komuś bana za free... Pamiętaj: jeśli skarga, to dowód. Brak dowodu = bezsensowna skarga.
Nie znasz sytuacji Z Drwalem ! Nie udzielaj sie w jego imieniu Bo moge porosic o logi i nie nie zagra wiecej...
Prowokator napisał/a:
Nie znasz sytuacji Z Drwalem ! Nie udzielaj sie w jego imieniu Bo moge porosic o logi i nie nie zagra wiecej...
O co Ci chodzi? Gdzie w tym poście udzielam się w jego imieniu?
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
sorr jak zwykle ogarniety:D
prowokator nick chyba ci sie z bylekąd nie wzial xD
juz to kiedys komus powiedzialem i sie powtorze jak i inni si powtarzaja ze bez dowodow to wiesz co se mozesz;p
Jak wyżej, jeśli chcesz złożyć skargę to w odpowiednim dziale.
Prowokator napisał/a:
Znowu... jest na to specjalny dział i podanie składa się wedle specjalnego wzoru.
Zamykam, bo to nie ma sensu, zaraz zacznie się spam, nie ma dowodów - skarga jest bezsensowna.
Ktoś będzie chciał wnieść coś nowego do tematu (z userów) - pisać do @ na pw żeby otworzył.
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum