Post numer: #1Wysłany: 2009-10-14, 19:03 Poradnik broni ak47
Chcialbym wam opisac poradnik "jak strzelac z broni ak47" Oczywiscie najlepszym sposobem strzelania z tej broni jest strzelanie seriami czyli po 3 strzaly jezeli juz wybieramy strzelaie z fullauto trzeba zapamietac jedna regolke . Jezeli strzelamy fll auto wychodzi to tak
Wychodzi wtedy mniej wiecej litera 7 !
Wiec jezeli chcemu strzelac z fuul auto to zawsze myszka robimy w lewno i nadol wtedy wchodza nam piekne banki :D
Dzondro kolejny zły poradnik. Nie wiem, poczekam co powiedzą inni "moderatorzy" ale ja bym to przeniósł i 4 inne poradniki do kosza. Nikt się nie nauczy z takich poradników czegokolwiek. Ogarnięcia full auto można się nauczyć tylko przez grę, obserwację innych pro plejerów, a nie z przeczytania takiego poradnika. To tak jak byś przeczytał poradnik "jak jeździć autem".
Naprawdę, może te poradniki o broniach to nie jest zły pomysł, ale już sama treść nie wnosi nic nowego, i nie ma żadnej wartości dydaktycznej.
Dzondro kolejny zły poradnik. Nie wiem, poczekam co powiedzą inni "moderatorzy" ale ja bym to przeniósł i 4 inne poradniki do kosza. Nikt się nie nauczy z takich poradników czegokolwiek. Ogarnięcia full auto można się nauczyć tylko przez grę, obserwację innych pro plejerów, a nie z przeczytania takiego poradnika. To tak jak byś przeczytał poradnik "jak jeździć autem".
Naprawdę, może te poradniki o broniach to nie jest zły pomysł, ale już sama treść nie wnosi nic nowego, i nie ma żadnej wartości dydaktycznej.
nie mam pojecia co moge napisac innego wydaje mi sie ze wszystko jest juz opisane w waszych poradnikach a jak wymysle jakis dobry pomysl to twiedzicie ze skopjowany bo na innym forum juz byl !
o poradnikach decyduje suski wiedz jemu przyjdzie "sąd"
jak dla mnie poradnik calkiem niezly prawie genialny jak furiel powiedzial , pozdrawiam i caluje rowniez.
Ty z nas robisz glupkow ?
czy dajesz przyklad nagannego jezyka polskiego + slabego skilla w csa?
ołł..... o.0
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Przenoszę te i inne poradniki do kosza. Gdy ktoś nowy wejdzie na to forum i zobaczy tego typu poradnik, odrazu sobie wystawi negatywną opinie na temat całego serwisu, a na to pozwolić sobie nie można.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum