Post numer: #1Wysłany: 2009-07-21, 20:24 poprawienie skilla nekromanty
Czy byla by mozliwosc poprawienia wampiryzmu u nekro ? Jest to slaba kalsa, nie ma zadnego skill i ma 90 na start :/ Moze dalo by sie ulepszyc chociaz wampiryzm, ktory obecnie dodaje 1 hp za hit, a moja propozycja by byla taka, aby z dodawanim np. 10 inteligencji dodac +1hp do tego wampiryzmu.
Nie wiem nigdy nie byłem nekromantą nie jestem profesjonalistą w tej profesji, mogę pogadać o zabójcy, ale tylko o nim :P
Heh zakręciłeś ale się zgadzam (jeżeli jest to do wykonania), w końcu nekro będzie miał równe szanse z barbą, bo teraz ma tą premie niską bądź znikomą :P Może ja się skuszę na nekromantę
Jeśli chodzi Ci o barbarzyńcę to przyznaję, że jest niezły ale innym to nie preszkadza... Dużo osob gra innymi postaciamia ninja i tp. A pozatym każdy ma prawo wybrać kim gra...
Gospo proponuję,abyś przestał lobować o ulepszenie klas,którymi grasz:P Może właśnie o to chodziło autorom,aby był pewnien zestaw klas-lepsze i gorsze,aby niektórzy mogli dopasować pod swoje umiejętności.Gdyby wszystkie były równe to po co by je zmieniać??Wówczas wystarczyłaby jedna.Zresztą daj szansę innym graczom na serwerze i zostań przy nekromancie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum