TP ma byc TP!
najlepiej zebrac jak najwiecej hajtow na serwer a nie ulowy co biegaja z tarczami.
Po co tam jakies glupoty.
a real mod? zarty chyba
spokojnie trzeba troche poczekac a serwer sie zapelni. jak narazie wszyscy pobiegli na deathrun'a
Druga propozycja to zablokowanie kupowania tarczy, autokampy.
Tarczy tak, ale czemu autokampy ? Toz to normalna bron :D
Cytat:
Trzecia propozycja to usunięcia latarki.
Po co ? Co ci to daje ?
Cisek napisał/a:
Czwarta propozycja to wymuszanie interpu. Tylko nie wiem czy będzie chodziło gdyż jest możliwość, że działa tylko na STEAM.
Ten plugin co podales dziala tylko na protokole 48 czyli STEAM
Cisek napisał/a:
P.S NIE PISZCIE, ŻE MACIE SŁABY NET I WAM INTERP 0.01 ROBI SKACZĄCE POSTACI
Tak bede pisal ale mi tam wisi bo nie mam zamiaru grac na tp ;D spytaj sie sharpa ktory ma neo 1 mb i mu na takim interpie i duzych ratach scinaja postacie :) Co wbijam na jakies serwy steam&ns gdzie ejst wymuszanie interpu to polowa ludzi w tabeli pingi pod 100 i co 2 mowi ze mu postacie scinaja ;D
Wyłączenie latarki jest po to by nikt nie włączał latarki równomiernie z rozbrajaniem bomby.(chociaż nie wiem czy to już nie zostało usunięte) Autokampa to na ffa. Ja też mam neo 1 mb i gram na 0.01. Zresztą strażnik który proponowałem, ale jak widać nie wejdzie w życie można śmiało ustawić było o 0.05-0.01.
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-05-22, 08:07, w całości zmieniany 1 raz
Ciche rozbrajanie bombki chyba już jest zlikwidowane po tych wszystkich "updejtach". Choć jeśli serwer nie jest zaktualizowany to nic nie da.
Lepiej jak TP, będzie na czysto, bez żadnych RealModów.
Strażnika interpu można spotkać już na coraz większej liczbie serwerów. Nie przeszkadza to chyba nikomu, a dowodem tego niech będą zapełnione serwery. Sam mam neo 1mb i nie mam problemu ze ścinaniem postaci na 0.01. Zresztą strażnika wystarczy ustawić na 0.01-0.05, i żeby kickało wyższe i nie ma problemu. Chyba...
Zresztą strażnika wystarczy ustawić na 0.01-0.05, i żeby kickało wyższe i nie ma problemu. Chyba...
Nie jest to mozliwe jak pisalem dziala tylko na serwie steam prot. 48 . Nonsteam czegos takiego nie czyta jaki kto ma interp tylko moze WYMUSZAC co runde okreslone raty i interpa, nie jest w stanie sprawdzac czy ktos zmienia interp czy z jakim jest na serwie.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum