Nr Użytkownika: 1067 Dołączył: 29 Gru 2008 Tematy: 0 Posty: 66 Skąd: Radom
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-04, 14:54 Ponownie Bienias na Admina
Cześć
Mam na imię :Damian
Pochodzę z : Radomia
Mieszkam aktualnie w : Radomiu
Urodziłem się : 22.10.1991
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3-4 miesiące
Gram na (steam/nosteam) : nosteam ale niedługo to się zmieni na steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
1.Będę banował cziterów, 2.Będę na usługi graczy, 3.Nie będę robił sobie żadnych żartów ze stanowiska Admina, 4.Zachowam miłą atmosferę na serwerze, 5.Będę dostępnym i aktywnym adminem dla graczy.
Byłem już adminem na serverach : -----
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Wiem ze was nie zawiodę
O sobie mogę powiedzieć, że :Gram w CSS, Cabal.
Dla innych graczy jestem : Miły, uprzejmy, kulturalny, wyrozumiały i nie lubię innym przeszkadza w dobrej grze.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
bez obrazy dla wszystkich adminow tutaj wypowiadających się lecz to podania na serwer siwexa FFA gdzie was nie widziałem nigdy więc w jakim celu wypowiadacie się tutaj o naszych graczach/chętnych na adma ? jestem na duże TAK - dobry gracz wie jak czity poznawać - dużo pomagał, lecz ostatnio zaniedbuje nasz serwer - widzę go 2 razy na tydzien i to nie na długo. ale może jak dostanie adma to będzie częściej - jestem na tak jak tylko zakupi konto STEAM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum