Post numer: #1Wysłany: 2009-02-04, 12:35 ponowna prośba o admina
Cześć mam na imię :Brian
Pochodzę z :Bydgoszczy
Mieszkam aktualnie w :Bygoszczy
Urodziłem się :1993
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :8 miesięcy
Gram na (steam/nosteam) :non steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Chcę zostać adminem,ponieważ lubię ten serwer i klimat który tam występuje ale brakuje jednej osoby mnie, która polepszy klimat grania.
Byłem już adminem na serverach :Byłem już Adminem na jednym serwerze [PL]GamgsterTim, uważam że dobrze wypełniałem obowiązki Admina.
Poświęcam dziennie grze :4/5 godziny dziennie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Napisze krótko i na temat mało jest adminów na serwerze praktycznie jest tylko:Siwy,Buła,Spawacz,Gargamel i Mrówa są to wielcy adminowie na ludzie ale są jeszcze inni adminowie których niema nigdy na serwerze są tylko na piśmie nic więcej.
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem zwykłym normalnym nastolatkiem tak jak reszta mogę dodać że jestem wysportowany ale kogo to interesuje dodam tylko jeszcze ,że lubię rozśmieszać ludzi to wszystko!
Dla innych graczy jestem :Tak powiem ,jak wcześniej dodałem [lubię rozśmieszać graczy]ale umiem być także poważny no i ostry dlatego wszystko podsumowując Gracze uważają że jestem Zajebisty!!!
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum