Post numer: #1Wysłany: 2009-07-07, 13:25 Ponowna propozycja zmiany modu na pokemod.
Ponownie proponuje zmianę modu na Poke Mod. Po prawie 2 tygodniach liczba stałych graczy nadal wynosi 0. Ludzie są na serwerze tylko jak ludzi zwołam .
Pokemod na pewno przyniesie dużo nowych graczy!
Jeżeli myślicie że pokemod jest dla krzyczących dzieci to mogę wam dać adres serwera steam gdzie zobaczycie że grają nie grają tam dzieci :D
Ja bym proponował dodanie Zombie Plauge , ale takiego z cs-serwer albo puchatkowego ;) Bo siec serwerow bez zombie moda , to trochę dziwnie wyglada :D
Dodaj do ankiety [ ZP ]
Edit: Ja bym proponował tak :
Wgrać na 2 tygodnie wersję ZP z puchatka . Może by przybyło paru graczy :D. Jednak jakby to nie wypalilo , to zrobimy zmianę BEZ ankiety na Pokebole :D
PROPONUJĘ ZROBIĆ RESET ANKIETY I DODAĆ DO NIEJ:
- L4D
- ZP
- SURF
- POKEAVRO
PS: Jak coś to ja głosuje na L4D
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-07-07, 14:59, w całości zmieniany 7 razy
mimo ze złozyłem rezygnacje to jestem przeciw bo ten pokemod to jest jakies gów** za przeproszeniem
wiedziałem ze jak odejde to Avro odrazu złozy ponowną propozycje o zmiane modu
jestem na nie shitom mówiemy NIE
myśle że będzie jeszcze mniej osób niż teraz na zombi.
a jeśli miałaby byc zmiana to tylko na SURF.
Moim zdaniem dobry by był L4D fajny mod jak momo mi powiedział że coś takiego jest to zaczełem tam grać to napewno by przyciągneło graczy na 100% a serwerów levelowych mamy już sporo nie wystarczy wam War3 i diablo.
Pokemod jest moim zdaniem najgłupszym modem jaki znam !!!!!!
Za ZP nie jestem był przecież
Avro jak ty sie uparłeś na tego pokemoda
Moim zdaniem dobry by był L4D fajny mod jak momo mi powiedział że coś takiego jest to zaczełem tam grać to napewno by przyciągneło graczy na 100% a serwerów levelowych mamy już sporo nie wystarczy wam War3 i diablo.
Pokemod jest moim zdaniem najgłupszym modem jaki znam !!!!!!
Za ZP nie jestem był przecież
Avro jak ty sie uparłeś na tego pokemoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum