Macie jakieś pomysły na kampanię reklamową serwerów i strony ?
Może jakiś projekt, który przyciągnie ludzi do nas ?
* Strona ze zbiorem map i dodatków do CS może ?
* Pluginy, modele i inne pierdoły ? :)
Wypowiedzcie się i dajcie od siebie jakieś propozycje.
wiesz jakby tau wymiatalo.. 2 mYm.
-TS jest
- SERV byl by.
- ogar by sie znalazlo 4 (ja 5) ;p
- stronka (anr)
- mixy/cw/ligi ja zalatwie
- sponsorow ja mógłbym / anr
wiecej do szczescia nie potrzeba, aaaa i jescze dostepnosc treningi 5-6 razy w tyg.
po ciekawej konwersacji z anr doszliśmy do wniosku że stronka z mapami/modelami/dodatkami itp itd to mógłby być całkiem niegłupi pomysł.
napiszcie sami co o tym sądzicie, co byście na takiej stronie chcieli widzieć, i czy ew. sami chcielibyście uczestniczyć na poważnie w jej budowaniu lub zapełnianiu.
co do klanu - jak będą ludzie chętni, to można by coś powoli próbować. ale to musi być albo na serio albo wcale.
Znaczy przy piwie zawsze ciekawy pomysł wypadnie :)
Fakt faktem pomyśleliśmy o serwisie podobnym do fps.banana tylko bez tylu ciężkich grafik i na porządnym serwerze.
Nie każdy polak umie j.angielski dlatego wpadałby do nas na stronę polską.
Dodatkowo można by zrobić stronę wielojęzyczną co by może i kolegów zzagranicy kraju przywiodło ? :)
Btw: kto się pisze na kolejne konwersację z nami tym razem w większym gronie gdzieś w Białej ? :)
Plan ze stronką bardzo dobry ale i ja też do tego się nie mieszam bo nie posiadam takich umiejętności do rozbudowy takiego czegoś a z klanem to trzeba pomyśleć albo robimy to z rozwagą i staramy się albo wcale tego nie zaczepiamy a z tym przyjazdem może kiedyś a już nie długo to my do ciebie przyjedziemy Grzmotek.
Moje zdanie mało się liczy, no ale jak każdy, to i ja się wypowiem.
Sprawa klanu, nie mnie to oceniać, sam bym nie brał w tym udziału, ale jeśli byłoby sporo chętnych i ambitnych, to kto wie. Może warto spróbować, ale jeśli o mnie by chodziło, to nie biorę w tym udziału.
Druga sprawa, co do stworzenia nowej strony o tematyce związanej z cs'em. Jak najbardziej na tak. Sam chętnie bym pomógł, jeżeli moja pomoc byłaby komuś potrzebna. Uważam ten pomysł za świetny. Warto o tym pomyśleć całkiem poważnie.
Na moją pomoc zawsze każdy może liczyć, dostanie ją nawet 'w nocy o północy'!
Rzekłem...
EDIT: Literówki.
Ostatnio zmieniony przez paczeK 2008-03-27, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Co do stronki to dobry pomysł. Można by umieścić na niej informacje o CS (co to jest, jak się gra). Portal z mapami i innymi modelami, dodatkami do CS. Fajnie też pooglądać filmiki z CS'a z trikami, albo takie polewkowe^^
Wiecie stronka to świetny pomysł ale nie za bardzo mógłbym w niej pomóc bo jestem kompletnie tępy co do zajmowania się tym :) (chyba że ktoś mnie nauczy ^^)
Do klanu to ja się piszę z wielką chęcią a co do zebrania się całą ekipą to zaczekajcie jeszcze trochę zrobię nie długo prawko :D w sierpniu będę miał :X
a z resztą z Tobą anr ani razu nawet na piwku nie byłem a mieszkamy blisko siebie a wogóle to na real widziałem Cię chyba z 2 razy Ty wychodzisz czasem z domu? xD
____________________ Chłopaki chcecie ze mną draki? ;p
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum