Jak dla mnie na forum jest jak narazie tylko dla adminow ... wszystkie posty to admini a reszta to skargi , podania o adma etc autorstwa innych uzytkownikow. Moze trzeba stworzyc jakis konkurs na forum tylko dla graczy i reklamowac go na wszystkich 3 serverach . Nagroda bylby darmowy slot zeby zachecic do zagladania na forum. Puzniej by sie napisalo ze bedzie II edycja albo cos w tym stylu tylko juz niezapowiedziana tylko odrazu na forum bedzie widniec no i kto na biezaco no to moze wziasc udzial ... co wy na to ? ja mam pare pomyslow ...
no to moze zacznijmy to "cos"zmieniac jakies pomysly?
z tym konkursem to mozna zrobic na 1 z serwerow konkurs only deagle 1 vs 1 badz cos w tym stylu mecze rozlozyc na kilka dni nagroda to specjalna ranga na forum + autoslot
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-04-16, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Lepiej sie nie ladowac w kolejne turnieje cs'a, bo jeszcze nie zapomnialem co bylo ostatnio.
Cytat:
może najlepsze custom logo
Watpie aby nawet 1/5 osob grajacych na serverach miala jakies zdolnosci jesli chodzi o grafike.
#Topic
Malo graczy tau jest na forum gdyz wiekszosc z nich juz otrzymala to po co tu przybyla (czyt. admina), a Ci, ktorym sie nie powiodlo poprostu zrezygnowala z przegladania tej ow strony.
Szczerze mowiac to sie nie dziwie, ze przebywa tutaj tak mala ilosc osob skoro nic sie nie dzieje, a wiekszosc postow i tematow jest pisana albo w skargach albo w dziala VIP do ktorego zwykli "smiertelnicy" dostepu nie maja. Watpie aby obecna sytuacje zmienil jakis konkurs.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-04-16, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
1v1 może by wyszło 3v3 tez z biedą ale 5v5 to nie ma na co liczyć... tak samo jak z turniejem było... a na 1v1 sie zgłosi Patryk i nas wszystkich zbije i tyle z turnieju będzie;D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum