Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-04-12, 15:45 Pomoc w tworzeniu projektu strony
Jak już widzieliście w pomysłach będziemy organizowali taką stronę na dniach.
Będzie ona gotowa jak dobrze pójdzie w 2 tygodnie.
Szukam osób chętnych do pomocy !
Przypominam iż osoby które mają problemy z ortografią, stylistyką, brakiem czasu albo innymi dolegliwościami, które będą im przeszkadzały w codziennym odświeżaniu strony z góry mogą nie składać chęci pomocy.
Szukam ludzi ogarniający swój narodowy język, temat gry silnika itp i z wolnym czasem. Chętnych pomocy na których można zawsze liczyć.
Potrzebuję Ludzi chętnych do pomocy na stanowiska :
DZIAŁ DOWNLOAD
1. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu de_ i cs_ ]
2. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu awp_ i aim_ ]
3. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu as_ i es_ ]
4. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu fy_ , fm_ i he_ ]
5. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu gg_ i dm_ ]
6. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu surf_ i sj_ ]
7. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu ka_ , rh_ , st_ ]
8. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu RR_ BA_ AC_ TR_ SP_ SM_ ]
9. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu st_ i ps_ ]
10. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ mapy typu KZ_ RISK_ CG_ CB_ BH_ ]
11. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ Konfigi znanych osob i programow z nim zwiazanych ]
12. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ filmy i produkcje klanowe z CS ]
13. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ Dema i produkcje klanowe z CS ]
14. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ Modele broni/gry/postaci ]
15. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ spraye i aliasy do gry ]
16. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ pluginy i ich opisy ]
17. Specjalista i uplinker/uploader : Plików [ Programy pomocne dla admina i gracza ]
DZIAŁ ARTYKUŁY
18. Specjalistów i copywriterów : artykułów o szerokiej tematyce, najczęściej poradniki i instrukcje używania itp danych dziedzin CS
DZIAŁ NEWSY
19. Specjalistów i copywriterów : newsów ze świata CS, sprzętu, programów i wszystkich w/w rzeczy tworzących codziennie nowe i świeże informacje pisząc minimum 1-2 newsy dziennie.
20. Moderatorów forum
Przypominam iż każdy zgłaszający się kandydat winien jest znać bardzo dobrze swój ojczysty język.
Współpraca raczej dla starszych adminów TAU.
Chętni niech piszą :
Nick : [ Id ]
gdzie ID to numer wymienionej kategorii pomocy.
np. dla chęci zgłoszenia się na moderatora : przykład.
Upload na ftp?
Nie wyobrazam sobie uploaderow ladujacych pliki na rapidshare bez premium acc, albo na inne servery, gdyz na wiekszosci tego typu stron pliki po pewnym czasie ulegaja przedawnieniu.
Specjalista zadnych z w/w dzialow raczej nie jestem, a i uploadu nie mam za duzego ale cos tam o pluginach wiem, dlatego:
Fearo [16]
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-04-13, 14:18, w całości zmieniany 2 razy
Wiem, że to sporo, dlatego chciałbym pierw dowiedzieć się od 'szefa', na jakiej zasadzie miałby odbywać się upload. Czy np. zaużmy upload fest mapek na jakiś publiczny/darmowy serwer ( sendspace, yousendit, etc. ) z alfabetycznym spisem mapek w oddzielnym pliku *.txt ? Jeśli tak, no to już mogę coś tam uploadować.
Czy zaużmy 2razy/tydzień byłby nowy zbiorowy upload mapek prosto na serwer. Proszę o dokładniejsze info.
Pozdro 600.
PS Co do newsów to coś jak na counter-strike.pl, gotfrag.com, etc. tia?
EDIT: Błędy, błędy, błędy....
Ostatnio zmieniony przez paczeK 2008-04-12, 22:11, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli chodzi o Uploadowanie plików na serwery taki jak Rapid itp.
Właśnie uzyskałem sponsoring od firmy hostingowej.
Mamy do dyspozycji 5 GB na mapy, modele itp
Jak zacznie braknąć miejsca postaram się o kolejne sponsorowane konta hostingowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum